» Pt gru 12, 2003 16:44
podziekowania za powitanie na forum.
Widze, ze to forum jest bardzo wyjatkowe i raz jeszcze podziekowania dla Katy za zaproszenie.
Moj kot jest oczywiscie najpiekniejszy na swiecie, tak samo jak kazdy inny kot. Mam go od lutego. To pierwszy kot w moim zyciu. Zawsze bylam do kotow na dystans i wydawalo mi sie ze z takim zwierzakiem to nijak sie nie mozna dogadac, ale okazalo sie ze bylam w bledzie.
Veron jest czarny jak smola, szczuply, smukly, z duzymi uszami na koncu ktorych ma pedzelki i wydluzonym pyszczkiem. Jak tylko zeskanuje zdjecie to wam sie pochwale.
Kiedy go wzielam do domu byl kotem. Kiedy z nim poszlam na kastracje, okazalo sie ze to KOTKA! Nie musze opisywac jak bardzo bylam zdziwiona! Veron jest bardzo spokojnym i grzecznym kotem, nie drapie, nie fuka - nawet jak cos mu sie nie podoba. Uwielbia spac z nami w lozku i wylegiwac sie na spluczce w WC.
Kot z ktorym bylam wczoraj u lekarza to mloda koteczka, ktora dwa miesiace temu znalazlam razem z jej bratem, wyrzucona na klatke przez jakas france. Kotek trafil do starszego malzenstwa a koteczka do mojego sasiada. Bywa u mnie regularnie, przyjazni sie z Veronem a ja marze coraz czesciej o tym, zeby miec na stale drugiego kota....
Pozrawiam wszystkich.