Pozdrawiam Babcię Teklę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia1 pisze:Babcia Tekla, my w domu mamy ciocię Misię, ale ze śmiechu to nie mogłam wytrzymać kiedy moja koleżanka zwróciła się do niej Pani Misiu i mówi, że za mało się znają i nie może tak od razu do niej mówić ciociu.
Pozdrawiam Babcię Teklę
marcela35 pisze:oj nie chciała rano witamin, qpal był zrobiony ładny, siusiamy teżchrupek nie lubimy ale royalka to i owszem
raniutko wyjęłam dla Tekluni wołowinkę mielona odmrozi się na obiad - zobaczy czy lubi
mamy tylko jeden problem a mianowicie - fotel przy biurku - obie go bardzo lubimy i ja czasem do racy go potrzebujęa Babcia go sobie adoptowała i potem jest obrażona że musi zejść a skacze z gracją 3 latki
![]()
bardzo lubi moja córę - jak tylko Młoda wchodzi do pokoju Babcia ze skóry wychodzi i łasi się na głaski i mizianko
Mruczeek pisze:w ostateczności można ustalić grafik, kto kiedy siedzina fotelu
Tweety pisze:Mruczeek pisze:w ostateczności można ustalić grafik, kto kiedy siedzina fotelu
to jest całkiem słuszna koncepcja. Tylko obawiam się, że bedzie musiał wyglądac mniej więcej tak:
PN - Tekla,
WT - Tekla
Śr - Tekla,
Czw - Tekla,
PT - Tekla,
SO - Tekla,
ND - Tekla
a marcela35 we wszystkie pozostałe dni
Bazyliszkowa pisze:Tweety pisze:Mruczeek pisze:w ostateczności można ustalić grafik, kto kiedy siedzina fotelu
to jest całkiem słuszna koncepcja. Tylko obawiam się, że bedzie musiał wyglądac mniej więcej tak:
PN - Tekla,
WT - Tekla
Śr - Tekla,
Czw - Tekla,
PT - Tekla,
SO - Tekla,
ND - Tekla
a marcela35 we wszystkie pozostałe dni
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: masseur i 65 gości