iziabelecka pisze:Kolejna porcja wiad o moich dwóch skarbachmają już imiona mniejszy z katarkiem to Gizmo bo jest jak ten gremlin hihi drugi łobuz to Elmo
Nasze pierwsze straty to przegryziony kabel od myszkisprawka Gizma myszka do kosza a Gizmo został wycałowany i wyściskany (myszke mamy juz nową Tomek pojechał i kupił a myślałam, że będzie krzyk hehe)
przegryzione kable od głośników do telewizoraśmiejemy się, że teraz to przynajmniej możemy je sobie bezproblemu poprzestawiać i nie ma problemu, że kabel jest za krótki
![]()
i straciliśmy kawałek łóżka bo Gizmo musi spać z nami pod kołderką a jak Gizmo to i Elmo bo oni są nierozłączni![]()
zawładnęły nami i nie wyobrażam już sobie domku bez nich
trzymam kciuki za reszte Kociaków od Pani Justyny oby znalazły swoje domki !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Petka-P1 pisze:iziabelecka pisze:Kolejna porcja wiad o moich dwóch skarbachmają już imiona mniejszy z katarkiem to Gizmo bo jest jak ten gremlin hihi drugi łobuz to Elmo
Nasze pierwsze straty to przegryziony kabel od myszkisprawka Gizma myszka do kosza a Gizmo został wycałowany i wyściskany (myszke mamy juz nową Tomek pojechał i kupił a myślałam, że będzie krzyk hehe)
przegryzione kable od głośników do telewizoraśmiejemy się, że teraz to przynajmniej możemy je sobie bezproblemu poprzestawiać i nie ma problemu, że kabel jest za krótki
![]()
i straciliśmy kawałek łóżka bo Gizmo musi spać z nami pod kołderką a jak Gizmo to i Elmo bo oni są nierozłączni![]()
zawładnęły nami i nie wyobrażam już sobie domku bez nich
trzymam kciuki za reszte Kociaków od Pani Justyny oby znalazły swoje domki !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
bardzo dziękuję za tak wspaniałe wiadomości...mam na myśli to, że kociaki są szczęśliwe...
mnóstwo głasków dla futerek i pozdrowienia dla Dużych

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości