Chat pisze:
Totalnie wyluzowany Dexterek!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Odmlodniala mi kocica![]()
Ludzie, Minibusy morduja papirusa!!!!! Dexter wskakuje na lodygi, przygina je do ziemi i zzera, wydajac przy tym dzikie, mrozace krew w zylach mialki!Wlecialam do lazienki, gdzie zadekowalam biedna rosline, skrzyczalam Dexa, a on popatrzyl na mnie zlowrogo. Na to przyszedl Jas i jak zobaczyl wzrok Dexa, rzucil komentarzem:" Co? Cos ty powiedziala o mojej matce?! powtorz!!!!
"
Chat pisze:Ech, czasem az nadtoOstatnio zaczal wymyslac totemy dla kotow. Jak u skautow - maja totem zdobyty na pierwszym obozie, a na nastepnym dorabiaja sie tzw kalif - czyli opisu na podstawie charakteru. Na przyklad jeden z kumpli Jasia ma totem Suslik (taki piesek polny z mordka swistaka), a jego kalif brzmi: canal+. Bo bez dekodera nie mozna go zrozumiec
![]()
I tak: Dex ma na totem Banan, Fiona Crotte de lapin (czyli Zajeczy bobek), a Chenelle - Arbuz. Teraz szukamy kalif...
Chat pisze:Dexter - gwiazda katechezy![]()
Chat pisze:Chanelle wlasnie po raz czterdziesty piaty przewracala sie na drugi bok
Chat pisze:Witaj Mosiu! Duet Dexter & Jas jest pelen niespodzianekJuz sie boje tych kocich kalifow...
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 177 gości