honda myślę o powt. testu, chociaż wet twierdzi, że jest dość pewny; słyszałam od znajomej, że często przy ostrym kk test na fiv może wyjść +, radziła mi podkręcić układ immunolog. i wtedy powtórzyć
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
honda myślę o powt. testu, chociaż wet twierdzi, że jest dość pewny; słyszałam od znajomej, że często przy ostrym kk test na fiv może wyjść +, radziła mi podkręcić układ immunolog. i wtedy powtórzyć
KarolinaS pisze:honda myślę o powt. testu, chociaż wet twierdzi, że jest dość pewny; słyszałam od znajomej, że często przy ostrym kk test na fiv może wyjść +, radziła mi podkręcić układ immunolog. i wtedy powtórzyć
KarolinaS pisze:honda myślę o powt. testu, chociaż wet twierdzi, że jest dość pewny; słyszałam od znajomej, że często przy ostrym kk test na fiv może wyjść +, radziła mi podkręcić układ immunolog. i wtedy powtórzyć
dołączam się do pytaniahonda11 pisze:Ja podaję tabletki już od 4 m-cy i kondycja kotki bardzo wzrosła. Przytyła, ma piękną sierść, nie choruje (odpukać). Przez dwa lata od kiedy wzięłam ją ze schroniska cały czas ją coś męczyło, a teraz jak na razie mamy spokój.
Czytałam, że mała ma mieć operację na oczka i sterylkę. Na pewno Scanomune ją do tego czasu wzmocni. Bardzo trzymam kciuki za jej zdrówko.
Karolino nie kusiło Cię, żeby nadać kotce imię ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 113 gości