Witam .
Ja wpłaciłam 26 listopada na jeden kalendarz i nie otrzymałam, ale to moja wina, bo nie podałam swojego nicka tylko napisałam "na cele statutowe - kalendarz 2009". Znajdzie się dla mnie jeden egzemparz?
Pozdrawiam.
M.K.
Edit: Zamawiałam ze strony Kocie Życie.
Droga Zutor
z największą przyjemnością ale w styczniu, ponieważ teraz mam istne urwanie głowy. Jeśli będziesz jeszcze miała ochotę to napiszę do Ciebie żeby się "wprosić" któregoś popołudnia
Kochane dziewczyny
jeśli któraś z Was wpłaciła jakiś czas temu pieniądze a kalendarz jeszcze nie doszedł to BARDZO PROSZĘ O KONTAKT NA PW
Przy tej okazji przypominam, ze w tytule przelewu wpisujemy swój nick oraz informację, ze jest to wpłata na cele statutowe. Piszcie swoje nicki, bo inaczej Was nie zidentyfikuję
Buziaki
Witam,
mam prośbę wręcz ogromną - po dokonaniu przelewu bardzo proszę piszcie mi na pw, że wpłaciłyście pieniądze i podawajcie swoje dane do przesyłki. W ten sposób mam nad tym kontrolę i jestem na bieżąco z wysyłką.
Pozdrawiam i dziękuję za zrozumienie.
A ja tylko chciałabym jeszcze podzielic sie uwagami na temat opakowania:
kalendarz ma ostatnią niezadrukowaną stronę grubszą, z cienkiej tekturki i ta tekturka przy zwijaniu (przed zapakowaniem do tuby) łamie się. Wszystkie pozostałe kartki kalendarza są OK, ale tekturkę trzeba będzie wyprasować. Teraz, po fakcie uważam, że lepiej byłoby zamówić w kopercie. Kalendarz jest "w pionie". Ew. zagięcie koperty bąbelkowej nie powinno mu zaszkodzić. W zeszłym roku zamawiałam kalendarz "w poziomie" i zagięcie koperty przez pocztę nieodwracalnie uszkodziło metalowa część kalendarza (zawieszkę).