Sosnowiec księżycowa LUNA już w domku stałym !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 05, 2008 22:29

Zgadza sie to ta kabina , nie ma tylko jednego boczka- na szczęście, jeszcze u szklarza nie byłam bo po prostu nie mam kiedy, a mam wandę to sie mam gdzie opluskać. Pojechałam teraz specjalnie kupić mu gerberki - mnie to nie smakowało a Dziabąg rzucił się na talerzyk aż mlaskanie w pokoju było słychać. Dupsko ma biedak okropne , czerwone, obrzęknięte a pod ogonkiem odparzone. Brzuch wielki jak u głodujących dzieci w Etiopii, a pod nim cztery patyczki tzn łapki.Ale bawi się ładnie maskotką, tak że dość żywotny. :dance: :dance2:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt gru 05, 2008 23:23

Majencja jak kociak je to wszystko będzie ok :D jeśi chodzi o wklejanie zdjęć to nie jest taka straszna sprawa :wink: trzeba wejść na problemy techniczne i tam jest instrukcja wklejania zdjęć na forum, wiem bo sama się tak nauczyłam - a jeśli chodzi o przegrywanie zdjęć z aparatu na kompa to jest kabelek i odpowiedni program który jest sprzedawany z aparatem, albo juz w kompach są programy zgrywajace zdjęcia :lol: spróbować, wypróbować i potem jakoś leci nie trzeba się nikogo prosić :wink: (nie ma jak niezależność , a radość z nabycia nowej umiejętności - niesamowita wiem bo sama to przechodziłam) ale synek powinien pomóc :lol: a Dziabąg fajniutki miał wielkie szczęście :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt gru 05, 2008 23:51

Szczerze?? Jestem leniwa , głównie to problem, a tak na prawdę kolejnych umiejętności mam serdecznie dosyć bo tylko przez to mam coraz więcej roboty i obowiązków. W efekcie niby siedzę przed komputerem a obok mnie leża trzy ! telefony i tylko czekam który zadzwoni i kto co ode mnie będzie chciał. Każdy dzwoniący ma przypisany inny dźwięk tak że od razu mniej więcej wiem kto i o co będą mnie molestować i tak non stop do niedzieli rana jestem więźniem komórkowym. Gorzej jak dzwonią trzy na raz. Kibel - komórki, strych - komórki , garaż komórki- dobrze że mam bojówki z dużą ilością kieszeni po Juniorze to mam gdzie je upychać. A Junior? To dziecko Unii , wszystko i wszędzie - byle poza domem :lol:

majencja

Post » Sob gru 06, 2008 0:38

majencja pisze:Szczerze?? Jestem leniwa , głównie to problem, a tak na prawdę kolejnych umiejętności mam serdecznie dosyć bo tylko przez to mam coraz więcej roboty i obowiązków. W efekcie niby siedzę przed komputerem a obok mnie leża trzy ! telefony i tylko czekam który zadzwoni i kto co ode mnie będzie chciał. Każdy dzwoniący ma przypisany inny dźwięk tak że od razu mniej więcej wiem kto i o co będą mnie molestować i tak non stop do niedzieli rana jestem więźniem komórkowym. Gorzej jak dzwonią trzy na raz. Kibel - komórki, strych - komórki , garaż komórki- dobrze że mam bojówki z dużą ilością kieszeni po Juniorze to mam gdzie je upychać. A Junior? To dziecko Unii , wszystko i wszędzie - byle poza domem :lol:

No tak w pełni rozumię :lol: a komórki to faktycznie niech szlag... nie będę się wyrażać :lol: co do Juniora tez zrozumiałe ja mam taką dwójkę dzieci Unii :lol: w domu nawet czasami siedzą, ale kurde doprosić się o cokolwiek i czegokolwiek to historia :twisted: :wink: więc ja się zawzięłam :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob gru 06, 2008 10:17

Hop do góry :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob gru 06, 2008 13:04

Ja na Juniora generalnie nie mogę narzekać bo jak w dodatku na jedynaka mam dużą pomoc z Jego strony i jest wyjątkowo nieupierdliwy. Dzisiaj są w szkole bo odrabiają, to już 3 sms -y przysłał z pytaniem o Dziabąga. A Dziabąg nie je tylko żre aż mu się uszy trzęsą, mrrrrrruczy i tylko piszczy jak mu koło dupci robię , no ale gdyby moja tak wyglądała to chyba bym się darła . Reszta kotów siedzi pod drzwiami łazienki i zagladają przez otworki wentylacyjne na stworka z Etiopii. Dziabąg też od czasu do czasu łapkę wystawia :lol: :lol: I ogólnie mam wesoło. Ryżykudła tez apetyt ma taki i drze się o żarcie, i muszę uważać bo już kilka razy z powodu jego chciwstwa nie zamknęłam mu ogona w lodówce :ryk:

majencja

Post » Sob gru 06, 2008 13:09

A z komórkami tak do końca to może nie szlag bo to nie za darmo no ale czasami trzeba ponarzekać, bo generalnie ja z tych nie narzekających jestem :smiech3: A swoją pracę bardzo lubię i mam z tego satysfakcję dzieki temu może mimo przekwitacki nie jestem sfrustrowana :ryk: :ryk: :ryk: A głównie oczywiście dzięki kotom!!!

majencja

Post » Nie gru 07, 2008 17:39

Hoop na pierwszą strone Luneczko i :ok: :ok: za Twoje zdrówko :!:
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Nie gru 07, 2008 23:01

zaglądam i nadal kibicuję Lunie! :!:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon gru 08, 2008 13:13

Wskakuj na pierwszš Lunka bo z ostatnich wieœci to mi się wydaje że już trzeba nowego Domku ale stałego szukać dla ozdrowieńca :D
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Pon gru 08, 2008 14:50

Hurra ! mój Dziabąg strzelił dzisiaj rano pięknego qupala! Jeszcze dupsko podleczymy i można szukać dla niego domku!!

majencja

Post » Pon gru 08, 2008 15:31

Super wieści majencja kolejna kupa która przynosi tyle radości :wink:

Byłam dziś u dziewczyn w odwiedzinach.No i mamy jasność.Lunka jest na etapie DAJ MI CHLOPA ,DAJ MI CHŁOPA!!!

Przez ostatnie trzy dni prowadzi tryb pełzakowaty z wyraźnym wypieciem dupki do góry,oczywiście turlania i gruchanie też wchodzi w grę :wink:
Co oznacza że Luska nie jest sterylizowana. :?
Dziś zrobienie jej fotki graniczyło z cudem więc proszę docenić ciotke Martę :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon gru 08, 2008 15:41

Zdjecia mniej turlajace :wink:
ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon gru 08, 2008 16:19

Super, super Lunka nie do poznania, nie ma co mowic kot w domu pod troskliwa opieka opiekuna i wetow zupelnie inaczej dochodzi do zdrowia.
Wielkie uznanie dla Pani opiekunki :D
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon gru 08, 2008 16:42

A może ona sterylizowana ?? Tylko pod ręcami Dorotki , które leczą takie dziwy się dzieją??? Może Dorotka jakieś prądy owulacyjne w swoich dłoniach posiada ??? No Luna jest piękna ! :lol:

majencja

[poprzednia][następna]