podczytuje ale kiepsko z czasem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze::D![]()
- najprawdziwsza prawda
![]()
Nawet kompa chciałam odpalić, żeby na wątku O TYM FAKCIE napisać, ale jednak wolałam ciepłe łóżeczko
![]()
Po nocnych ekscesach miziankowych dzisiaj Puszkin omija mnie WIELKIM łukiem, taki mocno zawstydzony jest poeta![]()
Do tego stopnia, że dawno nie widziane pacanki dzisiaj w moją stronę poleciały
![]()
I bądź tu człeku mądry - nie dość, że kot to jeszcze na dokładkę poetaI co ja mam z tym fantem zrobić
![]()
ania-h pisze:Tak to jest z tymi artystami, wrażliwcami. Ale: It must be love, love, love..., czyli: Eto nawierno liubow, liubow, liubow...
Też pytanie, oczywiście kochaćAleksandra59 pisze: I bądź tu człeku mądry - nie dość, że kot to jeszcze na dokładkę poetaI co ja mam z tym fantem zrobić
![]()
Killatha pisze:Tak dawno mnie nie było i tak dużo straciłamTeż pytanie, oczywiście kochaćAleksandra59 pisze: I bądź tu człeku mądry - nie dość, że kot to jeszcze na dokładkę poetaI co ja mam z tym fantem zrobić
![]()
Kasia_S pisze:a poeta Puszkin pojawia się w telewizornii to nie byle gdzie, w lecznicy zamontowali wielki ekran i wszyscy w poczekalni mogą go podziwiać
no nie tylko jego, ale Puszkin wygląda niesamowicie
Aleksandra59 pisze:Kasia_S pisze:a poeta Puszkin pojawia się w telewizornii to nie byle gdzie, w lecznicy zamontowali wielki ekran i wszyscy w poczekalni mogą go podziwiać
no nie tylko jego, ale Puszkin wygląda niesamowicie
![]()
![]()
- to u mnie w domu jakieś kamery są
Ja sobie nie życzę
bałagan straszny mam, nie do pokazywania
Tym bardziej wszystkim w poczekalni
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 137 gości