Piekna biało-ruda kociczka szuka domu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 07, 2008 0:10

Właśnie zakończył się bazarek dla koteczków :lol: :lol:

Podajcie proszę wygranym namiary na konto, gdzie mają wpłacić pieniążki.
Arturprodex, jak mam sie skontaktować z "jestem wredna" z dogo, bo ona wylicytowała aniołka? Albo skontaktuj się z nią, a mnie prześlij na PW jej adres.

Za koteczki oczywiście nieustające :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie gru 07, 2008 8:12

wiem od neris, że mama już po sterylce
i kotki już u niej :lol:

neris napisze później :wink:

Zuziu :lol: arturprodex wyśle Ci nr konta, pewnie wieczorem bo w wekendy
wozi psaki.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Nie gru 07, 2008 10:33

Koty u mnie, na razie w dużej kennelklatce - w kuwecie rano 2 kupale, 2 siuski więc jest ok. Mama siedzi w transporterku wstawionym do tej klatki i chyba już jest ok po sterylce, bo chętnie wygląda, wychodzi, pojada chrupki.

Wczoraj - kiedy zaraz po przyjściu postawiłam transporterek na szafce w przedpokoju - Shorti wskoczył na wierch, węszył, to jest kot przymilak, ale Mamuśka warczała na niego i strasznie machała łapami. Mam nadzieję że to tylko reakcja posterylkowa...

Mała tri w nowym domu ma jeszcze rozwolnienie, pierwszego dnia załatwiała się gdzie popadnie, ale jak powiedziałam państwu żeby ją po prostu na trochę w pomieszczeniu z kuwetą zamknęli - pani mowiła że probowali ale kicia rozpacza a to nie na ich nerwy.
Dzisiaj podobno kupal był juz w kuwecie.
Mała nie przejmuje się rozwolnieniem i podobno rozrabia na całego próbując rozruszać starszą kotę, państwo mają nadzieję że taka mała łobuzica wyciągnie ją z depresji.

W lecznicy zostawiłam na razie 100zł, jutro poproszę żeby mi to od nowa przeliczyli bo nie wzięłam atecortinu więc muszą go od rachunku odjąć. Wczoraj był taki młyn, z 20 osób w poczekalni, że w końcu nie pobrałam informacji jaka jest całkowita należność, ale wezmę to jutro.
Obrazek
Obrazek

neris

Od: Czw lis 16, 2006 10:58

Post » Nie gru 07, 2008 12:17

zuzia96 pisze:Właśnie zakończył się bazarek dla koteczków :lol: :lol:

Arturprodex, jak mam sie skontaktować z "jestem wredna" z dogo, bo ona wylicytowała aniołka? Albo skontaktuj się z nią, a mnie prześlij na PW jej adres.

oczywiście zaraz bede sie kontaktowac i przesle tobie jej adres ale wczesniej dam ci znac czy przelała pieniązki. Mysle ze bedzie najlepiej gdy przesle na moje to wtedy Neris dam cała kwote a nie od kazdej z ciotek tak po trochu..
Ciotka dam znac czy z bazarków wpłaty przyszły jak przyjda to wtedy wygrane bazarki przeslesz .Ok

arturprodex

Od: Czw lip 20, 2006 21:18

Post » Nie gru 07, 2008 12:23

arturprodex pisze:
zuzia96 pisze:Właśnie zakończył się bazarek dla koteczków :lol: :lol:

oczywiście zaraz bede sie kontaktowac i przesle tobie jej adres ale wczesniej dam ci znac czy przelała pieniązki. Mysle ze bedzie najlepiej gdy przesle na moje to wtedy Neris dam cała kwote a nie od kazdej z ciotek tak po trochu..
Ciotka dam znac czy z bazarków wpłaty przyszły jak przyjda to wtedy wygrane bazarki przeslesz .Ok

OK. Czekam :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie gru 07, 2008 12:28

Kurcze zapomniałam o kosztach wysyłki.
To może jedank zalozycielka bazarku bedzie zbierala za bazarek i sama pózniej wysle do Neris.?
No nie wiem jak teraz zrobic. A i trzeba podac ile koszty wysyłki bo dziewczyny musza doliczyc do przelewu.

arturprodex

Post » Nie gru 07, 2008 12:30

Neris czekamy na wiesci ile koszty naszych siersciuchów. Bo sterylka to juz kwota. jak myslisz czy siersciuchy beda jeszcze wymagaly wizyt weta?

arturprodex

Post » Nie gru 07, 2008 12:31

arturprodex, piszę PW
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie gru 07, 2008 18:21

Mała tri z Melą mówią Sherinie "happy birthday!"

Obrazek
Obrazek
Obrazek

neris

Post » Nie gru 07, 2008 21:19

och, Nerisku, ślicznie dziękuję :P zrobiłaś mi niespodziankę,

dostałaś fotkę? super widok, mała na salonach :D
a jeszcze niedawno ganiałam spryciulę :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto gru 09, 2008 12:14

Wczoraj przelałam obiecaną kasę. Wcześniej nie dało rady.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Wto gru 09, 2008 18:22

W końcu dopiero dzisiaj dotarłam do lecznicy, zapłaciłam łącznie 209 zł, w tym sterylka, leki które dostawały w lecznicy, leki "na wynos", to chyba nie tak źle?

Jeszcze pewnie koszty szczepień i kolejnych dawek aniprazolu.

Wczoraj próbowałam wpuścić do pokoju gdzie siedzą Mamuśka i córcia moją jamniczkę - kocią mamę Inusię. Dobrze że ją szybko zabrałam bo pierze by poszło że hej! Ale i tak będę próbować oswajać z psami chociaż małą, na razie warczy robiąc z ogona paprotkę.
Obrazek
Obrazek

neris

Post » Pt gru 12, 2008 22:12

A ciotki gdzie?
Obrazek
Obrazek

neris

Post » Sob gru 13, 2008 20:24

jestem :wink:
ale tak jak mówiłam Ci przez tel. mam zamieszanie z Zuźką
i rzadko bywam teraz :(

kociaczki ogłaszamy, czy jeszcze czekamy?
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Nie gru 14, 2008 22:14

Dotasły pieniadze z bazaku Zuzi, dziękuję, niestety nie zapisałam kwoty a dzisiaj nie mogę się zalogować w banku. Poprawię się jutro.

Mamę można ogłaszać, ale małej to jeszcze nie, ona taka chudzinka, malizna taka :?
Zrobię mamie zdjęcia jak się pozbędziemy szwów, czyli pewnie we wtorek.
Obrazek
Obrazek

neris

[poprzednia][następna]