SFINKS z cukrzycą...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 22, 2008 19:20

mumka27 pisze:Sfinksio na prawdę się misiek zrobił, oby wszystko było dobrze z jego zdrówkiem....
no to kciuki za zdrówko Sfinksia :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Pon lis 24, 2008 7:49

SKRZACIK!

Chciałam ogladnać zdjęcia Sfinksa, ale podany link nie otwiera sie. Potrzebny login :?

Nie moglabys wkleic je odrazu na watku? Chciałabym go zobaczyć :)
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Pon lis 24, 2008 13:54

borosia pisze:SKRZACIK!

Chciałam ogladnać zdjęcia Sfinksa, ale podany link nie otwiera sie. Potrzebny login :?

Nie moglabys wkleic je odrazu na watku? Chciałabym go zobaczyć :)

[/url]http://skrzacik01.fotosik.pl/albumy/534193.html[url]

zdjecia sa doostepne dla wszystkich, nigdy nie byly zahaslowane[/url]
skrzacik
Gwiazdeczko spij spokojnie [*]
-
Żelka - wszędobylska dziewczynka [*]
Patunia - najcierpliwsza kocinka [*]

skrzacik

Od: Pon sty 28, 2008 10:19

Post » Wto lis 25, 2008 9:51

Skrzacik - ja nie napisałam ze brak hasła, tylko ze mi sie nie otwierał link tylko było miejsce na wpisanie loginu.

Sadziłam ze moze całego linku nie wpisałas.

A ty zaraz szukasz podtekstu.

Dzisiaj mi się otworzył, i poogladałam nie tylko Sfinksa. :)
Tylko tyle chciałam.
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Śro lis 26, 2008 19:15

Czasem zupełnie nie wiem dlaczego otwiera mi się zamiast zdjęcia strona startowa fotosika albo imageshack, chociaż pozostałe dodane zdjęcia otwierają mi się normalnie. Kaprysy maszyn :roll:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro lis 26, 2008 20:08

Afatima pisze:Czasem zupełnie nie wiem dlaczego otwiera mi się zamiast zdjęcia strona startowa fotosika albo imageshack, chociaż pozostałe dodane zdjęcia otwierają mi się normalnie. Kaprysy maszyn :roll:
ja mam to samo :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Sob gru 06, 2008 11:10

a co tam u Sfinksia słychać :?:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Nie gru 07, 2008 2:05

Sfinksio ma drugi wątek zajrzyj tam czycha :wink:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84 ... ght=sfinks
Kresia...[*]

shenra

Od: Pon paź 20, 2008 21:44

Post » Nie gru 07, 2008 10:47

czy to znaczy, że informacja na temat usług weterynaryjnych się nie pojawi?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie gru 07, 2008 13:11

shenra pisze:Sfinksio ma drugi wątek zajrzyj tam czycha :wink:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84 ... ght=sfinks
dzięki :D
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Wto gru 09, 2008 16:30

Femka pisze:czy to znaczy, że informacja na temat usług weterynaryjnych się nie pojawi?

informacje te posiadzie opole o ile odbierze telefony od naszego weta, i raczy podac nr faksu. a czy zechce sie odezwac na tym watku to juz zalezy wylacznie od nich.
skrzacik
Gwiazdeczko spij spokojnie [*]
-
Żelka - wszędobylska dziewczynka [*]
Patunia - najcierpliwsza kocinka [*]

skrzacik

Od: Pon sty 28, 2008 10:19

Post » Śro gru 10, 2008 8:59

10 listopada w lecznicy były wolontariuszki z upoważnieniem do odebrania wydruków z wizyt i wyników badań. Na poczekaniu dostały wydruk z wizyty z 22.10.2008:
Obrazek Obrazek

Wetka obiecała, co poświadczyła na piśmie, że pozostałe wydruki i wyniki badań przygotuje w ciągu tygodnia i wyśle. Po tygodniu otrzymaliśmy telefon, że nie da się zrobić wydruków i że może wysłać tylko to, co się dało uzyskać. Otrzymaliśmy to co poniżej.
Obrazek Obrazek Obrazek

Dzwoniłam do lecznicy i poprosiłam jednak o wydruki i wyniki badań. Zostałam poinformowana, że po konfiguracji komputera, nadal nie da się zrobić wydruków, ale postarają się wezwać kogoś do pomocy. Pod koniec ubiegłego tygodnia dostałam telefon, że udało się zrobić wydruki.
Zapewniłam, że w najbliższych dniach zostaną one z lecznicy odebrane oraz że zaległa faktura na 203 zł zostanie w najbliższym czasie uregulowana.

A tak na marginesie, trzy tygodnie temu wetka została przez nas poinformowana, ze nie mamy faksu...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro gru 10, 2008 9:46

CoToMa o co wlasciwie chodzi??
bo ja juz nie wiem. przelewam wydaje mi sie sporo kwote 40zl na Sfinksa i zaczynam sie martwic co jest z kasa, a przede wszystkim co z KOTEM... :oops:

Julka_

Od: Pt maja 18, 2007 17:26

Post » Śro gru 10, 2008 14:02

CoToMa a wetka czeka na zapłacenie faktur z października, Sfinks był leczony na słowo honoru, ale jak zwykle rozliczenia najważniejsze pod słońcem, a nie kot.Dużo czasu zajęło Ci odezwanie się wreszcie na wątku....tego to nikt nie przemyśli.
Kresia...[*]

shenra

Od: Pon paź 20, 2008 21:44

Post » Śro gru 10, 2008 14:11

shenra pisze:CoToMa a wetka czeka na zapłacenie faktur z października, Sfinks był leczony na słowo honoru, ale jak zwykle rozliczenia najważniejsze pod słońcem, a nie kot.Dużo czasu zajęło Ci odezwanie się wreszcie na wątku....tego to nikt nie przemyśli.

Żeby płacić trzeba wiedzieć za co się płaci, nie uważasz? Wetka zobowiązała się do dostarczenia papierów do 17 listopada :roll:
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

[poprzednia][następna]