Hannah12 pisze:To raczej nie że nie chciała zdjęcia, tylko taka forma dowcipu. Aga nie wzbrania się przed zdjęciami.
Domyślam się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:To raczej nie że nie chciała zdjęcia, tylko taka forma dowcipu. Aga nie wzbrania się przed zdjęciami.
kalair pisze:o, zaczęłam 99 stronkę
Hannah12 pisze:kalair pisze:o, zaczęłam 99 stronkę
O może do 100 nie dobijemy przed świętami
Hannah12 pisze:Pewnie, że żartuje.
Po raz pierwszy wyrzuciłam studenta z kolokwium, ale słowa nie powiedział. No, nie lubię bezczelnego ściągania, trochę ynteligencji w ej czynności też musi być
kothka pisze:Hannah12 pisze:Pewnie, że żartuje.
Po raz pierwszy wyrzuciłam studenta z kolokwium, ale słowa nie powiedział. No, nie lubię bezczelnego ściągania, trochę ynteligencji w ej czynności też musi być
i bardzo słusznie![]()
W życiu nie ściągałamza nerwowa na to jestem
kothka pisze:Hannah12 pisze:Pewnie, że żartuje.
i bardzo słusznie![]()
W życiu nie ściągałamza nerwowa na to jestem
O, może do 100 nie dobijemy przed świętami
Muszę trochę posiedzieć na forum, mam kolokwium i jak chodzę po sali to co poniektórzy nic nie potrafią zrobić. A ściągi maja poupychane na siedzeniach.
Czy pani w średnim wieku podczas kolokwium wypada do młodego chłopaka zwrócić się słowami Co ma Pan między nogami
O, może do 100 nie dobijemy przed świętami
Muszę trochę posiedzieć na forum, mam kolokwium i jak chodzę po sali to co poniektórzy nic nie potrafią zrobić. A ściągi maja poupychane na siedzeniach.
Czy pani w średnim wieku podczas kolokwium wypada do młodego chłopaka zwrócić się słowami Co ma Pan między nogami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości