STOWARZYSZENIE - POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 05, 2008 21:53

To ja poproszę o łopatologiczne wytłumaczenie jak zamieścić logo w profilu na NK. wszędzie zamieszczam zdjęcia, tylko NK jest dla mnie zagadką
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

Post » Pt gru 05, 2008 22:00

1.Klikasz na logo PKDT prawym przyciskiem myszki.
2.pojawia się aplet
3.wybierasz zapisz obraz
4.zapisujesz.
5.wchodzisz na n-k logujesz się
6.najeżdżasz kursorem na ikonkę profil
7.pojawia się menu opcji
8.klikasz dodaj zdj
9.pojawia się okno i napis "przeglądaj"-klikasz ten napis
10.wyszukujesz zapisane logo PKDT
11.dodajesz jakiś opis zdj w miejscu na to przeznaczonym
12.klikasz "dodaj zdjęcie"
Ostatnio edytowano Pt gru 05, 2008 22:04 przez seja, łącznie edytowano 1 raz

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt gru 05, 2008 22:03

Tak tłumacze wsio mojej mamie. Mam nadzieje , że nie obraziłam. Nie było to moim celem.

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt gru 05, 2008 22:05

Ja nie dam niestety rady być jutro na spotkaniu :(

Ale za to kupiłam 3 kubeczki :)
Obrazek

Gacior

Od: Pt lut 09, 2007 14:23

Post » Pt gru 05, 2008 22:11

Gacior 3 kubeczki, Agnieszka Marczak 5, mpacz 5.

Stan konta: 418,92 pln
Fundusz Rozalki: 172,00 pln
Fundusz kopertowy (alarmowy) 90 pln

Jest super :D

Czy mamy jakąś potrzebę finansową pilną?

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pt gru 05, 2008 22:13

m&j pisze: Problem jest tylko taki, że ja nie umiem integrować kotów Fado i Calineczka siedzą cały czas osobno bo ja nie umiem ich zintegrować dlatego liczę na jakąś Super Nianie co do mnie przyjedzie, oceni sytuacje i powie jak reagować na różne sytuacje. Sabina się oferowała i mam nadzieje, że zdania nie mieniła jeśli ktoś jeszcze to zapraszam do mnie od niedzieli do wtorku jestem słomiana wdową to może wtedy??

Ja miesiąc temu zapoznawałam szaloną Dakotę-rezydentkę z zestresowanym Cottonem. Przez pierwsze dwa dni byłam załamana, a teraz śpimy sobie wszyscy we trójkę :)
Jeśli chcesz to mogę spróbować Ci pomóc z Twoimi kociastymi.
Obrazek

Gacior

Od: Pt lut 09, 2007 14:23

Post » Pt gru 05, 2008 22:13

Już mam ! Dzięki Seja :)
Mnie jutro też nie będzie, nie dam rady :(

makrejsza

Post » Pt gru 05, 2008 22:14

zapłaciłam przed chwilą za kubki - 14 sztuk (15 zł od sztuki, bo chyba trzydzieści się uzbiera, co?); będę sprzedawać znajomym po 21 od sztuki i po obchnięciu wszystkich, wpłacę na konto PKDT ok?

niestety jutro mnie też nie będzie :( rozchorowałam się trochę i nie dam rady, muszę do końca weekendu dojść do siebie; kubki mogę odebrać z zakłądu gishy we wtorek ok 15

yammayka, nie wiem co z tymi rzeczami na bazarek, zastanawiałam się czy nie zostawić u gishy (jesli się zgodzi) przy odbiorze kubków, a ty byś już je stamtąd jakoś zabrała, napisz co ty na to, ok?
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pt gru 05, 2008 22:22

KarolinaS pisze:zapłaciłam przed chwilą za kubki - 14 sztuk (15 zł od sztuki, bo chyba trzydzieści się uzbiera, co?); będę sprzedawać znajomym po 21 od sztuki i po obchnięciu wszystkich, wpłacę na konto PKDT ok?

niestety jutro mnie też nie będzie :( rozchorowałam się trochę i nie dam rady, muszę do końca weekendu dojść do siebie; kubki mogę odebrać z zakłądu gishy we wtorek ok 15

yammayka, nie wiem co z tymi rzeczami na bazarek, zastanawiałam się czy nie zostawić u gishy (jesli się zgodzi) przy odbiorze kubków, a ty byś już je stamtąd jakoś zabrała, napisz co ty na to, ok?

Cudnie, że mamy już tyle kubeczków! :D

Kuruj się Karolka, a kubki będą do odbioru u Biamili, a nie Gishy :) Jasne, że możesz u niej zostawić, a ja odbiorę.

yammayca

Post » Pt gru 05, 2008 23:56

Trochę poniewczasie, ale dopiero wróciłam do domu po szychcie i dowiaduję się, że niby to żartuję w kwestii określania Podwieżowcowych potfforami, a one to tak naprawdę wyzsze sfery 8O 8O 8O
To są prawdziwe Potffory, a nie żadne tam sfery. Kierujące się prawami dżungli, nie lubiace mnie wredne czarno białe niewdzięczniki! I basta!!! Nie wcinam się wiecej bo padam z nóg-w życiu się tyle wódy, bełtów i piwska nie nanosiłam co dziś.
Na kubeczek będę mogła się skusić dopiero w styczniu... :oops: :(

Ewutek

Od: Wto wrz 04, 2007 17:48

Post » Sob gru 06, 2008 7:41

W poniedziałek po 15 będę miała pierwszy kubek, aby zobaczyć czy rozmieszczenie loga i wrażenie ogólne jest ok czy coś jednak zmieniamy.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob gru 06, 2008 10:04

Ewutek pisze:Trochę poniewczasie, ale dopiero wróciłam do domu po szychcie i dowiaduję się, że niby to żartuję w kwestii określania Podwieżowcowych potfforami, a one to tak naprawdę wyzsze sfery 8O 8O 8O
To są prawdziwe Potffory, a nie żadne tam sfery. Kierujące się prawami dżungli, nie lubiace mnie wredne czarno białe niewdzięczniki! I basta!!!

Ewutek, bo koty z charakteru to są potffory :twisted:

Ja jestem tylko przeciwna nazywaniu kogo/czegokolwiek potworem na podstawie ułomności FIZYCZNEJ. I zdania nie zmienię.

Mojego kota też nazywam znajdą, grubasem, wieśniakiem itp. Ale nie chcę mówić tak publicznie o kotach wolnożyjących. Byłam świadkiem kilku sytuacji kiedy ludzie chcieli uśpić/utopić koty bo nie miały oka, miały złamany ogon, były poparzone itp. więc nie powinny żyć, bo są brzydkie, nikt ich nie zechce i sobie nie poradzą, więc lepiej, aby nie żyły :(

Chodzi mi o budowanie świadomości społęcznej, że koty nie są fałszywe, nie śmierdzą, nie są szkodnikami i nie zanieczyszczają nam podwórek - to takie właśnie stereotypy się powtarza. Żeby mamusie nie mówiły do dziecka, które chce pogłaskać kotka "nie dotykaj, pobrudzisz się, zarazisz, koty są brudne". Żeby ludzie nie niszczyli domków i budek, nie zamykali okienek na zimę. Naszym celem jest promowanie kota jako przyjaciela podwórka - przyjeciela ludzi.

Dla żartu potwór - OK, nawet potwór napisałaś przez dwa 'f' - tutaj widać, że to pieszczotliwy żart. O fizyczności - zdecydowane NIE :(

yammayca

Post » Sob gru 06, 2008 11:02

do zobaczenia właściwie juz za chwilę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: seja jak najbardziej będziesz dzis mogła zapłacic za kubaski!!!!!!!!!! kartki tez wezme jakby sie jeszcze któas z was zdecydowała :wink:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Sob gru 06, 2008 15:37

Napiszcie jak było na spotkaniu...

makrejsza

Post » Sob gru 06, 2008 16:05

fajnie ;)
pierwsze i najważniejsze ustalenie- legalizujemy się. resztę dopowie nasza pani prezes- Sabina.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

[poprzednia][następna]