Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
m&j pisze: Problem jest tylko taki, że ja nie umiem integrować kotów Fado i Calineczka siedzą cały czas osobno bo ja nie umiem ich zintegrować dlatego liczę na jakąś Super Nianie co do mnie przyjedzie, oceni sytuacje i powie jak reagować na różne sytuacje. Sabina się oferowała i mam nadzieje, że zdania nie mieniła jeśli ktoś jeszcze to zapraszam do mnie od niedzieli do wtorku jestem słomiana wdową to może wtedy??
KarolinaS pisze:zapłaciłam przed chwilą za kubki - 14 sztuk (15 zł od sztuki, bo chyba trzydzieści się uzbiera, co?); będę sprzedawać znajomym po 21 od sztuki i po obchnięciu wszystkich, wpłacę na konto PKDT ok?
niestety jutro mnie też nie będzierozchorowałam się trochę i nie dam rady, muszę do końca weekendu dojść do siebie; kubki mogę odebrać z zakłądu gishy we wtorek ok 15
yammayka, nie wiem co z tymi rzeczami na bazarek, zastanawiałam się czy nie zostawić u gishy (jesli się zgodzi) przy odbiorze kubków, a ty byś już je stamtąd jakoś zabrała, napisz co ty na to, ok?
Ewutek pisze:Trochę poniewczasie, ale dopiero wróciłam do domu po szychcie i dowiaduję się, że niby to żartuję w kwestii określania Podwieżowcowych potfforami, a one to tak naprawdę wyzsze sfery![]()
![]()
![]()
To są prawdziwe Potffory, a nie żadne tam sfery. Kierujące się prawami dżungli, nie lubiace mnie wredne czarno białe niewdzięczniki! I basta!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 5 gości