Ulubiona zabawka Pulpiego, niestety sznurek został odgryziony, jest sama mysza z ogonem

No właśnie u mnie też zabawka bez sznureczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:U mnie po wigilii zawsze zmywa Janusz, on uwielbia zmywać. Rodzina pomaga tj, córki i Janusz. A mój tata robi zawsze karpia, a teściowa lepi uszka. Mojej mamie nie pozwalamy gotować
Hannah12 pisze:U mnie po wigilii zawsze zmywa Janusz, on uwielbia zmywać. Rodzina pomaga tj, córki i Janusz. A mój tata robi zawsze karpia, a teściowa lepi uszka. Mojej mamie nie pozwalamy gotować
moś pisze:Hannah12 pisze:U mnie po wigilii zawsze zmywa Janusz, on uwielbia zmywać. Rodzina pomaga tj, córki i Janusz. A mój tata robi zawsze karpia, a teściowa lepi uszka. Mojej mamie nie pozwalamy gotować
Haniu, moj ojciec tez zawsze robi karpia a jak juz nie ma z nami mamy to gotujemy razem z siostra- oczywiscie jezeli wigilia przypada u nas bo jesli u tesciowej to nic nie robie.Jj swietnie zmywa :twisted:
Hannah12 pisze:moś pisze:Hannah12 pisze:U mnie po wigilii zawsze zmywa Janusz, on uwielbia zmywać. Rodzina pomaga tj, córki i Janusz. A mój tata robi zawsze karpia, a teściowa lepi uszka. Mojej mamie nie pozwalamy gotować
Haniu, moj ojciec tez zawsze robi karpia a jak juz nie ma z nami mamy to gotujemy razem z siostra- oczywiscie jezeli wigilia przypada u nas bo jesli u tesciowej to nic nie robie.Jj swietnie zmywa :twisted:
Czy tooznacza, że tak jak mój świetnie chlapie w kuchni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości