K-ów,część kotów z Kłaja nadal czeka na pomoc na mrozie:-(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 05, 2008 10:26

Tweety pisze:czyli czekamy z Bonem, tak? Noemik, Ty się zgadzasz również?

jakoś sobie poradzimy.:) najwyżej się wścieknę.
czyli rozumiem, że Bono jedzie za tydzień, przy okazji czyjejś wyprawy do Lublina, tak? Czy w takim razie wróci do nas transporter, w którym Bono pojedzie? Czy możę nowa opiekunka po prostu zwróci pieniądze, a zatrzyma transporter?
Trzeba to ustalić, zanim wyprawimy chłopaka w świat.

Gwoli ścisłości, Tweety przywiozła Bono do mnie w transporterze miszeliny. Transporter nadal u mnie.

jestem trochę do tyłu z ogłoszeniami, przepraszam, ale nie bardzo mam teraz czas, duużo kotów... :roll:
moze w weekend coś zdziałam...

Tweety, zdrowiej, dodzwoniłaś się może w sprawie tego persa?

kosma_shiva - kochana, czy mogłabyś upomnieć się w Chironie o książeczki (6 sztuk) mojej kociej rodzinki. Bo dr oczywiście znowu zapomniał dać. One były odrobaczane i odpchlane - ja lubię mieć porządek w papierach, nie tylko kocich, dlatego tak się upieram.:) skoro były w Chironie, to powinny dostać książeczki i tyle.:)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pt gru 05, 2008 10:44

noemik pisze:
Tweety pisze:czyli czekamy z Bonem, tak? Noemik, Ty się zgadzasz również?

jakoś sobie poradzimy.:) najwyżej się wścieknę.
czyli rozumiem, że Bono jedzie za tydzień, przy okazji czyjejś wyprawy do Lublina, tak? Czy w takim razie wróci do nas transporter, w którym Bono pojedzie? Czy możę nowa opiekunka po prostu zwróci pieniądze, a zatrzyma transporter?
Trzeba to ustalić, zanim wyprawimy chłopaka w świat.

Gwoli ścisłości, Tweety przywiozła Bono do mnie w transporterze miszeliny. Transporter nadal u mnie.

jestem trochę do tyłu z ogłoszeniami, przepraszam, ale nie bardzo mam teraz czas, duużo kotów... :roll:
moze w weekend coś zdziałam...

Tweety, zdrowiej, dodzwoniłaś się może w sprawie tego persa?

kosma_shiva - kochana, czy mogłabyś upomnieć się w Chironie o książeczki (6 sztuk) mojej kociej rodzinki. Bo dr oczywiście znowu zapomniał dać. One były odrobaczane i odpchlane - ja lubię mieć porządek w papierach, nie tylko kocich, dlatego tak się upieram.:) skoro były w Chironie, to powinny dostać książeczki i tyle.:)

z transporterem trzeba dogadać sprawę. Kastapra, zajmiesz się tym skoro korespondujesz z Panią? Z tym, że ja jeszcze porozmawiam z osoba, która jedzie do Lublina czy to będzie jej powrót do domu czy trasa Kraków-Lublin-Kraków.

Noemik, sprawa persa nieaktualna, już trafił do domu, nic więcej nie mogłam się dowiedzieć chociaż chciałam ale pani nie miała obowiązku udzielać mi informacji :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt gru 05, 2008 10:57

Agnieszko,
mój TZ przyniesie Ci wieczorem klatke, bo Aster juz definitywnie "na salonach"
i odbierze kalendarze dla mnie. Postaraj sie go nie zarazić, dobrze :wink:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt gru 05, 2008 11:22

miszelina pisze:Agnieszko,
mój TZ przyniesie Ci wieczorem klatke, bo Aster juz definitywnie "na salonach"
i odbierze kalendarze dla mnie. Postaraj sie go nie zarazić, dobrze :wink:

wydeleguję kogoś do otwierania drzwi i wręczania kalendarzy :wink:

pojawił się problem, kto może pomóc? Jutro ok 8 rano przyjeżdża dziewczyna do Krakowa z kotką, którą miałam u siebie przechować kilka godzin aż przyjadą po nią Fiona i Gem z Kielc. Tylko, że kotkę miałam odebrać pod Galerią Krakowską, bo ta dziewczyna jedzie p.óźniej gdzieś na uczelnię i nie może z kotem. Czy ktoś zmotoryzowany mógłby odebrać kocią pannicę i podrzucić do mnie?

Tweety

Post » Pt gru 05, 2008 12:10

Tweety pisze:
catalina pisze:Jutro napiszę o Tekli, nie chce zapeszać. Daleko nie odjedzie prawdopodbnie :lol:

Natomiast własnie dostałam rewelacyjna, cholera jasna wiadomość do tymczasu Pumy, pamietacie może, ta z guzem, (dalej go ma), z resztkami uszu po świerzbie, no wiec zakomunikowano mi, ze kotka do połowy grudnia ma zmienić tymczas, bo obecny już niechce się nią opiekować. Świetnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc błagam o pomoc w szukaniu nowego tymczasu lub stałego domu, zdjęcia podeślę jak najszybciej. Tweety, trzeba będzie umówić ja na sterylkę i usunięcie tego guza, mam nadzieję, że się nie rozrósł. Kurde, tylko, co z nią będzie teraz, szlag mnie trafi, chyba.

no, to jest nieźle :cry: :evil: ciekawe gdzie ją wsadzimy :roll: Na kiedy umówić zabieg?

No... tego... wiecie.....
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pt gru 05, 2008 12:23

Miuti pisze:

wiemy, że u Ciebie ciężko mysz wcisnąć, o możliwościach fizyczno-technicznych nie mówiąc. Może jednak ktoś z mniejszą ilości ogonków znajdzie się i zaopiekuje pannicą.
Cattalina, rzuć szczegółami odnośnie jej zachowania, innych chorób. Jakieś aktualne zdjęcia. Może uda mi się wepchnąć jeszcze jej ogłoszenie do prasy na jakiś sensowny termin, bo to jednak straszna bida jest :cry:

Tweety

Post » Pt gru 05, 2008 12:42

Miuti pisze:No... tego... wiecie.....

Miutko kochana,
W wolnej chwili przygotuj proszę opisy do ogłoszeń z namiarami na CIebie, i podeślij na maila do mnie ( k.tumm@uj.edu.pl ), agalki
( agula152@interia.pl ) oraz kastapry ( kastapra@googlemail.com ).
Zdjęcia może uda mi się znaleźć w wątku, choć przyznam, że wolałabym na maila. Cincian kochany, mógłbyś w drodze wyjątku wysłać je do mnie? Strasznie dużo stron do przeszukania.

To jest ważne. Proszę wszystkich tymczasujących o przeczytanie i w miarę możliwości dostosowanie się.
Jeśli nie przyślecie nam opisu tymczasów i namiarów na siebie na maila, nie jesteśmy w stanie zrobić ogłoszeń.
Bardzo ciężko przeszukiwać wątek, który tak prężnie działa, w poszukiwaniu informacji o kotach, którym trzeba zrobić ogłoszenia.

Zrozumcie kochani nas, my też ścigamy się z czasem. (ja spróbuję nadrobić zaległości w weekend (Sreberko, T&T).

uff. to czekam Miuti na wieści od Ciebie.:)
Ostatnio edytowano Pt gru 05, 2008 12:58 przez noemik, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

noemik

Post » Pt gru 05, 2008 12:44

Tweety pisze:
Miuti pisze:

wiemy, że u Ciebie ciężko mysz wcisnąć, o możliwościach fizyczno-technicznych nie mówiąc. Może jednak ktoś z mniejszą ilości ogonków znajdzie się i zaopiekuje pannicą.
Cattalina, rzuć szczegółami odnośnie jej zachowania, innych chorób. Jakieś aktualne zdjęcia. Może uda mi się wepchnąć jeszcze jej ogłoszenie do prasy na jakiś sensowny termin, bo to jednak straszna bida jest :cry:

Aga, ja mysle, ze operacje na przed swietami, na swieta musi isc gdzie indziej, do innego DT juz ale trzeba ja ciachnac bo moze sie to wreszcie zle skonczyc.
Obrazek
Obrazek

catalina

Od: Sob kwi 16, 2005 10:31

Post » Pt gru 05, 2008 12:54

Dziewczyny, ratunku :!: :!: :!:

Tommy wraca...

dzwonila do mnie Sylwai, ze juz nie moze tego wytrzymac, jej Paczek dziczeje, wariuje, slini sie ze stresu, zaczal mieszkac pod szafa, bije Tomka,

przestal przychodzic do wlascicieli...

oni mi go musza juz dzis odwiezc, przyjada jednak jutro po niego zabrac do lekarza na wczesniej umowiona wizyte.

Dziewczynie lzy chyba az po plecach plynely, obiecala wspomagac nasza fundacje...

ALE CO JA Z NIM MAM ZROBIC :?: :?:

Jest u mnie jeszcze Malinka i Bruno, ktorego pewnie nikt nie bedzie chcial...

a tu swieta i mnie 9 dni nie ma.

No i co gorsze, znowu bedzie walka Tommiego z Nikosiem :(

Pomozcie mi kochane i kochanie znalexc tymczas dla kochanego przytulaka Tomusia...

zalamana jestem teraz juz na calego :crying: :evil:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt gru 05, 2008 12:57

kosma_shiva - kochana, czy mogłabyś upomnieć się w Chironie o książeczki (6 sztuk) mojej kociej rodzinki. Bo dr oczywiście znowu zapomniał dać. One były odrobaczane i odpchlane - ja lubię mieć porządek w papierach, nie tylko kocich, dlatego tak się upieram.:) skoro były w Chironie, to powinny dostać książeczki i tyle.:)[/quote]

Noemik, jak bede kiedys u Chirona to poprosze, ale na razie nic takiego nie planuje.

Ciotki, ja mam 17.12 obrone, a jeszcze nie zaczelam sie do niej uczyc.... :cry:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt gru 05, 2008 13:00

ok, myślałam, że masz blisko do Chirona.
nic, coś wymyślę. :roll:
Obrazek

noemik

Post » Pt gru 05, 2008 13:01

Dziewczyny od ogłoszeń, podzieliłyście się tymi miejscami? Kasia już tu biła się w piersi, że na razie u niej sprawa leży odłogiem, Kastapra, allegro widzę, że jeszcze ma kilka dni, inne ogłoszenia rozumiem, że też wiszą na portalach.
Agalka, jak u Ciebie?

nastał grudzień więc pomalutku zbliża się czas kiedy mjs zajmie się bazarkami. Jest dobry moment, bo Święta i szukanie prezentów, może coś nasze kociuchy skorzystają na tym.

Cincian, jest prośba do Ciebie o fotkę tego ostatniego nabytku u Miuti, wykradzionemu pijakowi, bo on może pd ręki iść do adopcji

Tweety

Post » Pt gru 05, 2008 13:05

Tweety pisze:Dziewczyny od ogłoszeń, podzieliłyście się tymi miejscami? Kasia już tu biła się w piersi, że na razie u niej sprawa leży odłogiem, Kastapra, allegro widzę, że jeszcze ma kilka dni, inne ogłoszenia rozumiem, że też wiszą na portalach.
Agalka, jak u Ciebie?

nastał grudzień więc pomalutku zbliża się czas kiedy mjs zajmie się bazarkami. Jest dobry moment, bo Święta i szukanie prezentów, może coś nasze kociuchy skorzystają na tym.

Cincian, jest prośba do Ciebie o fotkę tego ostatniego nabytku u Miuti, wykradzionemu pijakowi, bo on może pd ręki iść do adopcji

Do zrobienia mam tylko Sreberko i T&T. I Twoją Mufkę.

Nic więcej nie dostałam od nikogo.
Obrazek

noemik

Post » Pt gru 05, 2008 13:06

noemik pisze:ok, myślałam, że masz blisko do Chirona.
nic, coś wymyślę. :roll:

powinnam być tam w przyszłym tygodniu to wezmę..
Kosma, a może p. Sylwia wzięłaby pannicę? jak jej kolorki przypadły do gustu to Tońkę a ja wtedy wzięłabym do siebie Tommiego na podmiankę?

Tweety

Post » Pt gru 05, 2008 13:11

noemik pisze:Do zrobienia mam tylko Sreberko i T&T. I Twoją Mufkę.

Nic więcej nie dostałam od nikogo.

a Tonię masz? jak nie, to prześlę wieczorem

Markopolo, będzie dzwonić pani w sprawie Neski i mam chętną na Brazylkę tylko, że w Gliwicach. Mają podać mi termin kiedy do nich zajrzeć na wizytę przedadopcyjną. Po kotkę przyjadą sami do Krakowa

Miuti, jak będziesz robiła opisy swoich ogonków to dodaj przy Dalmati i Wiedźmince opisy, że zabrane staruszce umierającej na raka, że mieszkały tam całe swoje życie itp. itd ...

Tweety

[poprzednia][następna]