Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja część pierwsza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 05, 2008 12:23

jeżdżę na Zbąszyńską
dr. Dąbrowski

z Mieszka już uciekłam
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 05, 2008 12:34

Petka-P1 pisze:jeżdżę na Zbąszyńską
dr. Dąbrowski

z Mieszka już uciekłam

Cale szczescie, ze ucieklas z Mieszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt gru 05, 2008 12:45

jerzykowka pisze:
Petka-P1 pisze:jeżdżę na Zbąszyńską
dr. Dąbrowski

z Mieszka już uciekłam

Cale szczescie, ze ucieklas z Mieszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tylko dzięki opiniom z forum...ja dzięki Bogu nie mogę narzekać...nie zrobiono mi tam krzywdy...wszystkie kociaki otrzymały zawsze dobrą pomoc...od lat jeździłam tylko do jednej wet....ale z tego co słyszałam to porostu chyba miałam szczęście
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pt gru 05, 2008 13:33

oficjalnie ogłaszam, że wątek Niusiowy staje się wątkiem wszystkich moich futerek
do tej pory tu był wątek Kajtusia http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=81208
W wielkim skrócie:
Kajtuś to koteczek, którego znałazłam przypadkiem i zabrałam jak się okazało od kompletnie &89fdj7q3rifjj ludzi....maluszek ważący 40dag...przerażony....schorowany....jednego oczka nie miał wcale...a z drugiego lała się ropa....
jak Kajtuś osiągnął stosowną wagę oczko zostało zaszyte

a to taki mini wąteczek Peci http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83 ... ople+bacha
Pecia jest z mną już 8 lat...moja dotychczasowa jedynaczka....nie akceptuje żadnych innych kotów...w związku z tym mieszka u moich rodziców....a chłopacy od czasu do czasu ją odwiedzają...ponieważ codziennie jestem u rodziców to poprostu mam trójpak...
Pecię zabrałam od znajomych...miała około 3 miesięcy....ale nie mam pewności czy ktoś nie zrobił jej krzywdy....potrafi sie tulić, siedzieć na kolanach, a za moment ugryźć tak boleśnie, że szok

nadszedł czas na zrobienie porządków i prowadzenie jednego wątku
Ostatnio edytowano Pt mar 20, 2009 10:04 przez Petka, łącznie edytowano 1 raz

Petka

Post » Pt gru 05, 2008 13:48

a teraz troszkę fotek

Kajtuś niszczyciel
Obrazek

Obrazek

Kajtuś z TŻetem
Obrazek

Obrazek

Po zabiegu
Obrazek

Obrazek

a tak wczoraj sobie spałem
Obrazek

Petka

Post » Pt gru 05, 2008 13:54

teraz czas na Niusia
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Petka

Post » Pt gru 05, 2008 14:00

piekne foteczki :)
Niusiu wyglada jak nasz mlody Drakul :)

a jak Jarek na Kajtusia? pewnie bardzo go kocha, co? :)

do mnie jutro przyjezdza mlody tymczasik z Łodzi. Piotrek wie, ale mam nadzieje ze zawalu nie dostanie hihi ;)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt gru 05, 2008 14:04

a tu zajęcia w parach
Obrazek

Obrazek

Niusiu jest odważny i Peci się nie boi....Obrazek

Petka

Post » Pt gru 05, 2008 14:09

Etka pisze:piekne foteczki :)
Niusiu wyglada jak nasz mlody Drakul :)

a jak Jarek na Kajtusia? pewnie bardzo go kocha, co? :)

do mnie jutro przyjezdza mlody tymczasik z Łodzi. Piotrek wie, ale mam nadzieje ze zawalu nie dostanie hihi ;)

Jarek kocha wszystkie futerka i dla niego nie ma problemu, żeby były jeszcze kolejne...
Kajtuś to raczej moje dziecko...przy rozwodzie idzie ze mną 8)
a Niuniu to dziecko Jarka...tyle czasu byli razem...ale przy rozwodzie też idzie ze mną, bo to w końcu ukochany starszy brat Kajtusia...tak zarządziłam jakby co

Jowitka a maluch to napewno na tymczasik? :wink:

Petka

Post » Pt gru 05, 2008 14:22

hehe, ja tez zawsze mowie ze jak sie rozwiedziemy zabieram dziecko i wszystkie 3 koty, i nie ma mowy o innej opcji.
Totez nie ma wyjscia hihihi.

Petke mu daj na pocieszenie ;) heh ;)

a tymczasik, tylko na tymczasik! Poki sie tak kisimy nie ma innej opcji.

Etka

Post » Pt gru 05, 2008 14:29

Niestety doświadczył już miłości Peci...ale na pocieszenie jak najbardziej się nadaje...zawsze to jakieś futerko

To na Święta jedziecie w większym gronie. Ty, Majeczka, Piotrek i 4 kociaki?

Petka

Post » Pt gru 05, 2008 14:37

tymczasik na 4 dni pojdzie do Asi. Przechowa mi przez ten wyjazd.
Mama nie wie o tymczasie i nie mogedoprowadzic jej do zawalu ;)

Etka

Post » Pt gru 05, 2008 14:44

Etka pisze:tymczasik na 4 dni pojdzie do Asi. Przechowa mi przez ten wyjazd.
Mama nie wie o tymczasie i nie mogedoprowadzic jej do zawalu ;)

z uwagi na mamę pytałam :wink: ...a Banankę przyjęła ze spokojem?

Petka

Post » Pt gru 05, 2008 16:21

taaa..ze spokojem...
ona i spokoj to niemozliwe ;

mozna powiedziec ze sie pogodzila z mysla trzech kotow ;)

Etka

Post » Pt gru 05, 2008 16:44

Twoje koty to cuda, a ile szczęśia miały trafiając na Ciebie :mrgreen:
A paczki świąteczne dla nich już gototowe? świeta idą, czas na prezenty dla kociastych! :s1:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

[poprzednia][następna]