Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:We wrocławskim schronie jest barak,w którym ludzie szukający kotka mogą sobie kogoś wybrać.Ale nie wszystkie przynoszone kotki trafiają do baraku.Na tyłach schroniska,zupełnym przypadkiem znalazła się koteczka o cudownym charakterze.Nie wiemy dużo o jej przeszłości,nawet ile ma lat.Może ktoś ją przyniósł po śmierci właściciela?
Zawsze biega za nami,bezgłośnie miauczy,a jej oczka wołają-weź mnie!!!
Nasze DT są pełne chorych kotów,u mnie moja własna kotka choruje...Nie ma miejsca dla Lodzi![]()
Jeśli ktoś chciałby taką przytulaśną i nakolankową kotkę,to nigdy nie będzie żałował.
To koci aniołek![]()
Wyglada zdrowo,ale nie pasuje do innych.Nie jest wpół dzikim kotkiem.Dasz jej szansę??
Mój tel 512092463
Monisek pisze:Lodziu, na pewno ktoś zechce, tylko domek jeszcze cię nie wypatrzył.
Ponowiłam allegro.
dagmara-olga pisze:śliczna - takie urocze krótkie nóżki i fajne spojrzenie. po prostu ładna.
a może coś da się ustalić co do wieku? chorób? sterylka pewnie jest?
Korciaczki pisze:dagmara-olga pisze:śliczna - takie urocze krótkie nóżki i fajne spojrzenie. po prostu ładna.
a może coś da się ustalić co do wieku? chorób? sterylka pewnie jest?
![]()
Lodzieńko trzymaj się, domek już się nad tobą zastanawia... napewno
Już dziś nowe zdjęcia Lodzinki!!Niestety ma znów nieładne uszka Crying or Very sad Gdzie jesteś DOMKU Question
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, muza_51 i 18 gości