Jestem chora Inuś
Dziękuje Ci za kulki tranowe
Kocham Cię mocno
MIA
Moderator: Estraven
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: jestem, kochana![]()
Miiiiiiaaaaau, ciesę się
Napisałam wiersyk
to każem Dużej mi go pszeczytaća czemu Duza Ci musi wyłonczyć komputera ?
Bo sama musi od niego odejść i do innego budynka pójść, do tych emelytów, co im kiedyś wierse cytałam
a co z ksionzeckom ? bendzie dla was i nas?
Paulaaa pisze:Inecko co to fifliżanka![]()
Kociama pisze:Cześć Ineczko
Jestem chora Inuśkaszlę i boli gardełko mocno
Dziękuje Ci za kulki tranowe![]()
Kocham Cię mocno
MIA
Powiedz Tfojej Duzej, zeby zapytała Doktori Olę, cy mozes pić Biostyminę. Kulka casem pije biostyminę, codziennie po pół ampułki. I nas Doctorro mówi, ze to pomaga.Avian pisze:Dzień dobry Ineczko
Teraz Duża będzie z nami dwa dni w domku i obiecała, ze za jakiś czas będzie z nami dłuuuugo już do końca roku w domu
Gagat szczęśliwy
mamucik pisze:Ineczko - poradziłam Twojej Marysi wczoraj, żeby Ci kupiła zmieloną, surową, pachnącą, świeżutką wołowinkę. Taką mniam, mniam
Daj znać, czy Ci smakowała i jak tam Twój brzusio![]()
Buziak - kochanie

MaryLux pisze:mamucik pisze:Ineczko - poradziłam Twojej Marysi wczoraj, żeby Ci kupiła zmieloną, surową, pachnącą, świeżutką wołowinkę. Taką mniam, mniam
Buziak - kochanie
Duza mi jesce nie kupiła wołowinki, mówiła, ze jak wracała do domu, to jus sklep był zamknięty
annette88 pisze: cześć Ineczko, ale Duża była na mie złom wczoraj.. że podrapalam jej buty.. ale to nie moja wina, rże tam mi moja piłeczka wpadła, prawda ?
MaryLux pisze:annette88 pisze: cześć Ineczko, ale Duża była na mie złom wczoraj.. że podrapalam jej buty.. ale to nie moja wina, rże tam mi moja piłeczka wpadła, prawda ?
Ocywiście, MelusiuPsecies to Duzej wina, ze goopio buty podstawiła, psecies buty się chowa do safki, a nie podstawia tam, gdzie my się bawinkamy
Inka
mamucik pisze:MaryLux pisze:mamucik pisze:Ineczko - poradziłam Twojej Marysi wczoraj, żeby Ci kupiła zmieloną, surową, pachnącą, świeżutką wołowinkę. Taką mniam, mniam
Buziak - kochanie
Duza mi jesce nie kupiła wołowinki, mówiła, ze jak wracała do domu, to jus sklep był zamknięty
Bo Duża wczoraj nas odwiedziła i było nam bardzo miłoAle dzisiaj już na pewno pan wiezie pachnącą wołowinkę do sklepu dla Inusi
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: cześć Ineczko, ale Duża była na mie złom wczoraj.. że podrapalam jej buty.. ale to nie moja wina, rże tam mi moja piłeczka wpadła, prawda ?
Ocywiście, MelusiuPsecies to Duzej wina, ze goopio buty podstawiła, psecies buty się chowa do safki, a nie podstawia tam, gdzie my się bawinkamy
Inka
zawsze je chowała a wczoraj nie !a co u Ciebie ? jak siem czujesz ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 5 gości