Dorota pisze:
Tia... Mru mial byc dziewczynka
Ale w trakcie rozwoju osobniczego zaczął mutować?

P.s. Mój pierwszy kot też teoretycznie był dziewczynką... przez kilka tygodni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Zapomniałaś dodać, że trzeba zakupić smectę i stoperan w ilościach słusznychvaria pisze:kalair pisze:Dla mnie.Koty nie lubiom..Dziwne jakieś..
To wyjmij z lodówki, niech się rozmraża spokojnie w temperaturze pokojowej. A potem zamroź koniecznie jeszcze raz.![]()
Smacznego!
varia pisze:skaskaNH pisze:Zapomniałaś dodać, że trzeba zakupić smectę i stoperan w ilościach słusznych
Po co? Przecież to nie koty będą miały dolegliwość.
skaskaNH pisze:Dorota pisze:
Ale w trakcie rozwoju osobniczego zaczął mutować?![]()
P.s. Mój pierwszy kot też teoretycznie był dziewczynką... przez kilka tygodni![]()
skaskaNH pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:Zapomniałaś dodać, że trzeba zakupić smectę i stoperan w ilościach słusznych
Po co? Przecież to nie koty będą miały dolegliwość.
W sumie racjaAle ktos musi koty nakarmić, kuwety im sprzątnąć itp, a przy pewnych dolegliwościach może to być trudne do wykonania
Może ją oblałaś wodą utleniona?kalair pisze:skaskaNH pisze:Dorota pisze:
P.s. Mój pierwszy kot też teoretycznie był dziewczynką... przez kilka tygodni![]()
A Lafinka miała być czarna..Po wyniesieniu na światło dzienne zmieniła kolor na szylkret..A tyle czarnuszki szukałam!
skaskaNH pisze:kalair pisze:O o! To tona bank by się rozmnożyły na niej drobne ustroje!![]()
Chociaż z drugiej strony - lepiej mieć drobne ustoje, niż nie mieć żadnego życia wewnętrznego
skaskaNH pisze:kalair pisze:W sensie, że drobne,i wiele nie zaszkodzą?
A tego to nie wiemOpiszesz nam jutro wrażenia, to sie przekonamy
skaskaNH pisze:Może ją oblałaś wodą utleniona?kalair pisze:skaskaNH pisze:Dorota pisze:
A Lafinka miała być czarna..Po wyniesieniu na światło dzienne zmieniła kolor na szylkret..A tyle czarnuszki szukałam!![]()
Ja tak mniej więcej wyglądałam w podstawówce, jak zapanowała moda na rozjaśnianie włosów tym specyfikiem
skaskaNH pisze:kalair pisze:Hmm..Jak się nie odezwę..![]()
![]()
Jak masz laptoka i bezprzewodowy internet, to i z wc można nadawać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości