Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Bry, jak one slodko spia razem![]()
U nas pogoda taka jesienna , wieczorkiem troche namrozilo , wiem bo wlasnie dopiero z pracy wrocilam- zebranie robocze, sprawdzala nam nawet dzienniki- do 17
Chat pisze:moś pisze:Bry, jak one slodko spia razem![]()
U nas pogoda taka jesienna , wieczorkiem troche namrozilo , wiem bo wlasnie dopiero z pracy wrocilam- zebranie robocze, sprawdzala nam nawet dzienniki- do 17
Tz wrocil ostatnio z zebrania grubo po polnocy...Przez trzy lata ma reprezentowac wszystkich jezykowcow z liceum.
A pogoda straszna - taka zmrozona mgla, na drogach szklankaI w nocy ma byc mrozno...
moś pisze:Chat pisze:moś pisze:Bry, jak one slodko spia razem![]()
Tz wrocil ostatnio z zebrania grubo po polnocy...Przez trzy lata ma reprezentowac wszystkich jezykowcow z liceum.
A pogoda straszna - taka zmrozona mgla, na drogach szklankaI w nocy ma byc mrozno...
Uu to tam jeszcze gorzej maja ci nauczyciele, dopółnocy jeszcze nie bylam trzymana w szkole ale.. ktorz to wieMusialas sie zamartwiac, współczuje
Chat pisze:Powiedzmy, ze jest inaczej. Te zebrania maja miejsce trzy razy w roku szkolnym i chodzi i spotkanie dyrekcji z przedstawicielami nauczycieli, wg poszczegolnych przedmiotow. I gadaja sobie, radza jak usprawnic zycie szkolne. Czasami sie przeciagnie. Kiedys, na poczatku sie denerwowalam. Teraz juz mniej, ale zasypiam naprawde, jak uslysze klucz w zamku
Chat pisze:Alus - tarta wyglada nader kuszaco, zrobie na pewno! Dzieki za przepis![]()
Jak sie udala wizyta siostr? Zaintrygowalas mnie...![]()
Chat pisze::lol: ZgadlasKupujemy je w Posce w ilosciach hurtowych, zeby Tz-towi do nastepnej razy starczylo!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 471 gości