Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Dziś na dworcu żaden kot się nie pokazałMam nadzieję, że nic im się nie stało...
kasia.grecja22 pisze:Będziemy sie cieszyć, jak niunia da sie złapać. Wczoraj jak karmilyśmy z Dorcią nawet pół kota sie nie pokazaloMam nadzieję, ze jutro będa. Będziemy prosić p. Jolę, zeby przyjechała mimo choroby, moze na dzwiek jej glosu poprzychodzą. Trzymajcie kciuki. Druga sprawa to sterylka- w domu mam kocury, a w portfelu pusto- jolabuk5 obiecała pomóc. Ale sterylka bedziemy sie martwić jak niunia sie da złapać. Będę zdawać relacje na bieżąco.
jolabuk5 pisze:kasia.grecja22 pisze:Będziemy sie cieszyć, jak niunia da sie złapać. Wczoraj jak karmilyśmy z Dorcią nawet pół kota sie nie pokazaloMam nadzieję, ze jutro będa. Będziemy prosić p. Jolę, zeby przyjechała mimo choroby, moze na dzwiek jej glosu poprzychodzą. Trzymajcie kciuki. Druga sprawa to sterylka- w domu mam kocury, a w portfelu pusto- jolabuk5 obiecała pomóc. Ale sterylka bedziemy sie martwić jak niunia sie da złapać. Będę zdawać relacje na bieżąco.
No tak - ja tez wierzę, ze na głos Pani Joli koty przyjdą
Kasiu - jesteś kochana, ze chcesz pomóc i dać domek tej niuni!
Ja najbardziej bym pomogła, gdybym mogła sfinansować sterylkę, ale u mnie też kasy niet. Ale będziemy się martwic później. Moze jeszcze ktos coś dorzuci do składki na koty dworcowe i się uskłada? Pani Jola musi szybko wysterylizowac Pirata (bo napada kotki i koty w wiadomym celu), Brata Księżniczki i przynajmniej Ramzesa z kotów na strychu.
Aha, mam mały problem z rozliczeniem dotychczasowych wpłat, bo Pani Jola podała mi "hurtem" wydatki na karmę dla kotów dworcowych, a ja nie byłam pewna, czy składka dotyczyła kotów dworcowych "w ogóle", czy tylko tych, które Pani Jola zabrała na strych. W zwiazku z tym nie wpisałam 12 kg kitekata suchego (81 zł) i 10 kg Katinki (58 zł), bo to było dla kotów na dworcu, nie dla tych na strychu. Jak uwazacie, czy mogę te wydatki wpisać?
kasia.grecja22 pisze:Niedługo zbieram sie do domu i o 19 jestem umówiona z p. Izą. Prośba do kici- niunia badż i daj sie złapać![]()
Jutro zdam relacje jak było i mam nadzieję- jak pierwsza noc razem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 79 gości