Aleksandra59 pisze:Jureczek - po domeczek hopsamy![]()
![]()
Hopsamy, hopsamy

Zapomniałam napisać, że do kliniki trafiłam jak po sznurku

Olu dziękuję

W klinice miałam jeszcze drugą ślepotkę, o połowę mniejszą od Jurcia, ale u malizny jest szansa na leczenie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Jureczek - po domeczek hopsamy![]()
![]()
barba50 pisze: Zapomniałam napisać, że do kliniki trafiłam jak po sznurku 8O A to dzięki A59, która zrobiła mi wczoraj wykład gdzie skręcić, po której stronie będzie płot, gdzie krzaczory, gdzie nie uda mi się zaparkować i gdzie szukać miejsca do parkowaniaA było ciemno i jechałam pożyczonym samochodem, do którego wsiadłam po raz pierwszy
![]()
Olu dziękuję![]()
marcjannakape pisze:No to chyba się porządze i napiszę, że Jureczek ma dom
barba50 pisze:marcjannakape pisze:No to chyba się porządze i napiszę, że Jureczek ma dom
Taaak - Jureczek ma DOM. Jesteśmy po słowie z MarcjannąI będziemy szukać transportu do Wrocławia
![]()
Och jakże się cieszę. Ten kociak zasługuje na najlepszy domek pod słońcem i taki właśnie będzie miał![]()
![]()
![]()
Marcjanna moc całusów - dziękuję za Jurę![]()
![]()
Pędzę zmienić tytuł wątku
barba50 pisze:Never pisze:Śliczny! i podobny do mojej ZoeZałożę się, że w ciągu 2 tygodni znajdziesz mu domek :P
Never nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym, żeby to były prorocze słowa
barba50 pisze:Never pisze:Śliczny! i podobny do mojej ZoeZałożę się, że w ciągu 2 tygodni znajdziesz mu domek :P
Never pisze:barba50 pisze:Never pisze:Śliczny! i podobny do mojej ZoeZałożę się, że w ciągu 2 tygodni znajdziesz mu domek :P
No dobra, tym razem nie mogę się powstrzymać od nie powiedzenia: A NIE MÓWIŁAM?
![]()
![]()
![]()
![]()
Never pisze:zobaczysz Marcjanna, to będzie Twój pupilekzwariujesz na jego punkcie - to też są prorocze słowa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alessandra pisze:a jednak, Marcjanna![]()
tak sie cieszę, ze Jura będzie niemalże w zasiegu reki i czasem będe mogła go pomacać-uwielbiam ślepaczki![]()
a takiej wspaniałej opieki zyczyłabym kazdemu kotkowi![]()
o rany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 55 gości