A z tą pamięcią - to moja mama do 30tej zawsze pamiętała a tata zapominał. Od 31szej odmieniło się - tata pamięta, mama zapomina i tłumaczy się, że wystarczajaco się napamiętała.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:A koteczki mnie dziś wkurzyły.![]()
Kupiłam im bozite na spróbowanie, Czarna tylko zlizała galaretke i nic więcej, biała w ogóle olała.
Myślałam, że Pole boli paszcza. Spróbowałam jeszcze dać jej puszeczke miamora kurczak z krewetkami i zjadła.
Maupy wybredne wstrętne i tyle.![]()
moś pisze:maggia pisze:MarciaMuuu pisze:brydzień![]()
Jak atmosfera w pracy jest nieciekawa, to współczuję, znam z autopsji![]()
A jak się mają kotecki?
A TŻ pamiętał?
TŻ nie pamiętał, ale zakupił przez przypadek szampana.![]()
Nie wypiliśmy go wcoraj bo piwko piłam.
Wybaczyłam mu skleroze.![]()
Jaka ja dobroduszna jestem. Prawda?
nieprawda- zołza jestes
Hannah12 pisze:Uff, doczytałam
I tak gratuluję i życzę dalszych lat w szczęściu.
Współczuję sytuacji w pracy.
A który facet pamięta o rocznicach, ja tam zawsze sama sobie prezent kupuje i dzień wcześniej przypominam, że jutro ma dać
Bolkowa pisze:Gratuluję rocznicy.
A z tą pamięcią - to moja mama do 30tej zawsze pamiętała a tata zapominał. Od 31szej odmieniło się - tata pamięta, mama zapomina i tłumaczy się, że wystarczajaco się napamiętała.
Mereth pisze:Dzień dobry
Kupiłam im bozite na spróbowanie, Czarna tylko zlizała galaretke i nic więcej, biała w ogóle olała.
Myślałam, że Pole boli paszcza. Spróbowałam jeszcze dać jej puszeczke miamora kurczak z krewetkami i zjadła.
No właśnie z Bozitą tak jest tez u moich, są dwa smaki które lubią ale tylko wersja z galaretką.
A ostatnio zamówiłam kurczaka w galaretce i jakaś inna seria chyba, bo kotuchy nie chcą tego jeść.
maggia pisze:Mereth pisze:Dzień dobry
No właśnie z Bozitą tak jest tez u moich, są dwa smaki które lubią ale tylko wersja z galaretką.
A ostatnio zamówiłam kurczaka w galaretce i jakaś inna seria chyba, bo kotuchy nie chcą tego jeść.
Ooo właśnie ta nowa serja kurczak z galaretką jest ble..
Avian pisze:Hello
Szampan wypity?![]()
Dla moich Bozita niejadalna ...
maggia pisze:Avian pisze:Hello
Szampan wypity?![]()
Wypiłam dwa kieliszki. Dziś dokończe.
kalair pisze:maggia pisze:Avian pisze:Hello
Szampan wypity?![]()
Wypiłam dwa kieliszki. Dziś dokończe.
I NIE podzielisz się?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 305 gości