Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Marysiu jak Iwa sie czuje??? mam nadzieje ze wszystko u niej ok. Zadzwonie wieczorem na kom albo złapie ja na gg.
MaryLux pisze:aga9955 pisze:Marysiu jak Iwa sie czuje??? mam nadzieje ze wszystko u niej ok. Zadzwonie wieczorem na kom albo złapie ja na gg.
Wczoraj była przede wszystkim zmęczona i głodna. I aż się zdziwiłam, że zadzwoniła - wyglądało na to, że po prostu bała się iść sama. A tak, gdyby się coś stało, mogłabym zawiadomić rodzinę.
Lemoniada pisze:MaryLux pisze:aga9955 pisze:Marysiu jak Iwa sie czuje??? mam nadzieje ze wszystko u niej ok. Zadzwonie wieczorem na kom albo złapie ja na gg.
Wczoraj była przede wszystkim zmęczona i głodna. I aż się zdziwiłam, że zadzwoniła - wyglądało na to, że po prostu bała się iść sama. A tak, gdyby się coś stało, mogłabym zawiadomić rodzinę.
I bardzo rozsądnie zrobiła. Dobrze, że byłaś z nią, Marysiu
Dzień dobry wszystkim
annette88 pisze:Tego tez nie lubię.. jak psy wyskakują nagle z ciemności i obszczekują Cie tak, że można na zawał zejść
trawa11 pisze:annette88 pisze:Tego tez nie lubię.. jak psy wyskakują nagle z ciemności i obszczekują Cie tak, że można na zawał zejść
mnie kiedyś pies ugryzł w biały dzień![]()
![]()
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Tego tez nie lubię.. jak psy wyskakują nagle z ciemności i obszczekują Cie tak, że można na zawał zejść
mnie kiedyś pies ugryzł w biały dzień![]()
![]()
![]()
tak po prostu Cie dopadł ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szymkowa i 38 gości