jeśli już za kości ktoś się zabiera to chyba jednak z głodu

z wodą hymm.... w każdym razie za brzusio bez wody nadal trzymane

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Granula pisze::roll: dopiero trafiłam na wątek Klemensa i szczerze nie mam niestety siły czytać tych 59 stron.
Czy ktoś mógłby mi jakoś streścić, co dolega Klemensowi![]()
a przy okazji podrzucam wątek
Sabinka pisze:Megace to lek onkologiczny, stosowany w braku łaknienia i przy utracie masy ciała. Ale ma bardzo brzydkie skutki uboczne.
ruru pisze:Granula pisze::roll: dopiero trafiłam na wątek Klemensa i szczerze nie mam niestety siły czytać tych 59 stron.
Czy ktoś mógłby mi jakoś streścić, co dolega Klemensowi![]()
a przy okazji podrzucam wątek
tutaj na na aukcji charytatywnej Klemensika, na allegro jest streszczenie smutnych kolei losu dzielnego kotka:
http://www.allegro.pl/item495372626_afn ... aczka.html
galla pisze:Sabinka pisze:Megace to lek onkologiczny, stosowany w braku łaknienia i przy utracie masy ciała. Ale ma bardzo brzydkie skutki uboczne.
Możesz napisać o tym coś więcej?
Stosowałam Megace u mojej kotki z bardzo dobrym skutkiem pożądanym i żadnym niepożądanym.
Milenap też stosowała ten lek u Płaczusia. Z tego co wiem, nie było efektów ubocznych.
Wiem oczywiście, że na ulotce opisanych jest wiele możliwych skutków ubocznych, ale przy zwykłej polopirynie też nie są fajne.
Dla porównania:
Megace, czyli Megalia
Polopiryna
BUDRYSKU - nieźle Ci wyszło z odpowiedziami i cytowaniem
Ale się połapałam
Jeśli wet nie zna tego leku, to może powinien czegoś o nim poszukać? Skonsultować się z jakimś onkologiem zwierzęcym? On w ogóle konsultował sprawę tego nowotworu z kimś, kto zna się na nowotworach? Przydałoby się, bo to może pomóc ustawić leczenie.
dołączam się i przy okazji podnoszękochajaca_kociska pisze:jak dzisiaj sie czuje nasze sloneczko?? Miziaki dla Klemensika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości