STOWARZYSZENIE - POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 02, 2008 20:48

Ja mam jeszcze jedna sterylke dla kocicy z kartuskiej ale taka pogoda,ze chyba odpada bo musze ja wypuscic na dwor po zabiegu:(Jakby cos to wezme te,ale jak ma ciaze zaawansowana to wolalabym aby urodzila i wtedy ciachnac.
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Wto gru 02, 2008 20:57

Sabina: może uda nam sie w weekend a najdalej w przyszłym tygodniu podjechać do ciebie po kolejne szafki, i po tą pierwszą bogusiowa szafkę możemy ją poprawić i wtedy będzie do odbioru - ale to z ponad tydz. potrwa. Jak ktoś chce ją szybciej to musi sam sobie poprawić.

W piątek jadę do Bydgoszczy z kociakiem - zawieźć do nowego domku - wiec jakby ktos słyszał ze potzrebny koci transport na trasie Bydgoszcz - Trójmiasto to sie oferuję.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto gru 02, 2008 21:06

Sabina Iza napisała, że Śniegusek jest już gotowy do adopcji tak więc gdyby Twoja siostra go zabrała byłoby super :)

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Wto gru 02, 2008 21:11

mariusz_s pisze:
sabina skaza pisze:SPOTKANIE W SOBOTĘ O GODZ. 13.00 W CYGANERII W GDYNI- blisko dworca :) OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA- WAŻNE USTALENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A czyja obecność liczy się jako obowiązkowa :).

NO WIADOMO, ŻE WSZYSCY CHCĄCY MIEĆ GŁOS W PKDT!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto gru 02, 2008 21:14

Agneizka Marczak
Ja mam jeszcze jedna sterylke dla kocicy z kartuskiej ale taka pogoda,ze chyba odpada bo musze ja wypuscic na dwor po zabiegu:(Jakby cos to wezme te,ale jak ma ciaze zaawansowana to wolalabym aby urodzila i wtedy ciachnac.

ale ten talon będzie na tę kotkę (tzn po urodzeniu)?
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Wto gru 02, 2008 21:19

dziewczyny, jeszcze jedno; dziewczyna z forum: eve69 (zakocona na maxa) szuka domu WYCHODZĄCEGO dla dwóch kotek "pracujących" - tzn łownych, albo miejsca gdzie są myszy i gdzie kotki mogłby znalexć stałe zatrudnienie, może znacie kogoś??? ja pytam juz od pewnego czasu ludzi ale nikt się nie zgłasza....ma jeszcze na tymczasie piękne whiskasiki, może ktoś szuka, wiecie coś o tym????
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Wto gru 02, 2008 21:34

m&j pisze:Sabina Iza napisała, że Śniegusek jest już gotowy do adopcji tak więc gdyby Twoja siostra go zabrała byłoby super :)

MOJA SIOSTRA PROSI O KILKA DNI ZWŁOKI. ma teraz masę dyżurów i w razie gdyby okazało się, że się mu pogorszyło- skaże go tym samym na pewną śmierć...nie była by w stanie zabrać go nawet do weta. jeżeli kot będzie za tydzień zdrowy- to go zabierze od izy. jeżeli ma ktoś dla niego propozycje tymczasu z możliwością nadzorowania przez kilka dni stanu jego zdrowia- będzie to mile widziane :)

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Wto gru 02, 2008 21:37

karolina dobrze by było kota umieścić do jakiejś firmy- chętnie biorą łowne koty. trzeba napisać by było pod tym kątem ogłoszenie. moja teściowa by wzięła koty wolnochodzące do zakopanego, ale to daleko!!!!!a my w tym roku do niej już nie jedziemy.

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Wto gru 02, 2008 22:30

KAROLINA S kotke moge sterylizowac do konca grudnia,ale jeszcze sie upewnie.Jak ona nie jest w ciazy to ja zrobie,a jesli jest to dopiero jak urodzi i to bedzie juz nastepny rok i nowe talony:)
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Wto gru 02, 2008 23:20

Zapytam moich o Tulipana, ponieważ ja na te interwencje nie jeździłam. Wydaje mi się, że kot nie bywa o stałych godzinach, ponieważ właśnie jeździli na oslep...
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Wto gru 02, 2008 23:26

Agnieszka Marczak, chyba lepiej sterylizować aborcyjnie co? czy wolisz małe usypiać? 8O
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Wto gru 02, 2008 23:43

Agnieszka sterylizuj aborcyjnie. Za dużo osób mięknie. Masz wyrzuty sumienia jak w banku, złe samopoczucie ale...egoizm do kieszeni. Jeśli nie zrobisz aborcji i nie uśpisz małych to realnie przyczynisz się do zwiększenia populacji bezdomnych kotów.

Uczucie jest straszne, wiem bo mieliśmy nieprzyjemność jedną taką akcję wykonać. Jednak potem..wiem, że kotka ma się dobrze, lata sobie i się nie mnoży:)
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Śro gru 03, 2008 0:07

Co do aborcji to jestem za.Wiem natomiast ze to ryzyko sterylizowac kotke w zaawansowanej ciazy.
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Śro gru 03, 2008 9:39

Agnieszka Marczak pisze:Co do aborcji to jestem za.Wiem natomiast ze to ryzyko sterylizowac kotke w zaawansowanej ciazy.

no i wielu wetów sie nie podejmuje jak ciąża zaawansowana
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Śro gru 03, 2008 13:20

Dziewczyny, jesteście niesamowite! :)

Nowa stronka jest super!

Niestety ostatnio nie mam netu w domu tylko w pracy, więc nie udzielam się regularnie. Mam jednak takie przemyślenie - ponieważ potraficie wyprodukować kilka stron na forum w ciągu jednego dnia :), to czasem może być trudno ogarnąć wszystko komuś kto jest nowy i chciałby się czegoś dowiedzieć o PKDT. Podobnie jak komuś kto z przyczyn technicznych nadrabia zaległości czytelnicze w pracy ;)
Może rozbić wątek PKDT na przykład na dwa: techniczny (szeroko pojęta działalność, spotkania, kartki, kubki, domki itd.) oraz koci (kociaki do adopcji i inne nagłe, kocie nieszczęścia)?
Obrazek

Gacior

Od: Pt lut 09, 2007 14:23

[poprzednia][następna]