Chat pisze:Dziwnie. Moj wlasnie wyznaje milosc pudelku po jajkach...
lepszy od Karmelka

Moderator: Estraven
amyszka pisze:Chat pisze:Dziwnie. Moj wlasnie wyznaje milosc pudelku po jajkach...
lepszy od Karmelka
MarciaMuuu pisze:amyszka pisze:Chat pisze:Dziwnie. Moj wlasnie wyznaje milosc pudelku po jajkach...
lepszy od Karmelka
Wypłosz wyznaje miłośc DVD.
Jak wkładamy płytkę to on siada, łapki równo i się gapi. Ogladamy film, a on się nadal gapi
.
amyszka pisze:Karmel wyznaje miłość sznureczkowi -non stop -jak tylko nie je i nie śpi![]()
Już się zastanawiam czy mu tej panienki nie zabrać ?dla jego dobra ... oczywiście
![]()
AKowiec pisze:
Karmel tylko jeden sznureczek wielbi? Czy ma zamienniczki?
amyszka pisze:AKowiec pisze:
Karmel tylko jeden sznureczek wielbi? Czy ma zamienniczki?
Karmelek zawsze lubił sznureczki ,ma niejeden ....ale ten kocha![]()
![]()
![]()
Na razie nie wyrzucam ,jak mam go dość to pakuję sznureczek pod poduszkę .Karmelek jak już się upewni gdzie jest sznureczek ,to kładzie się obok i chyba czeka aż ten wyjdziei tak czekając zasypia
![]()
No i jest chwila spokoju
![]()
Komedia mówię Wam.Tylko Filipek nie ma się z kim bawić![]()
miszelina pisze:Biedny Filipek! Może jak upodobniłby się do sznureczka, to miałby więcej szans

Paulaaa pisze:mojej Cioci dwa koty kochają oliwki za ich zapach ,smak by się pozabijały pare dni temu dałam Nikosiowi a on zaczął z nia wariować co się uśmialiśmy jak z rozpędu pod szafy na małysza wpadał
anita5 pisze:Zaglądam i widzę, że jak zawsze tu wesoło. Tak trzymać! Pozdrawiam!

amyszka pisze:Paulaaa pisze:mojej Cioci dwa koty kochają oliwki za ich zapach ,smak by się pozabijały pare dni temu dałam Nikosiowi a on zaczął z nia wariować co się uśmialiśmy jak z rozpędu pod szafy na małysza wpadał
A jak tam Nikoś -lepiej się czuje ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan i 17 gości