Kelly z łódzkiego schroniska - żegnaj kotuniu [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 01, 2008 21:40

O, biedactwo :(
ale jak się dziąsła wygoją to nie będzie stanu zapalnego i przyczyny innych dolegliwości
kciuki :ok:

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto gru 02, 2008 7:21

ej Asia nie mysl zle o swoim wecie i tym usuwaniu kamienia, ze zwierzetami jak z ludzmi, moglo nic nie widac a potem nagle poszlo.
wiec biednego Jarka nie obwiniaj :twisted:

troche mi szkoda bylo tych zeburow Kellusi, bo moj wet to lubi wszystkie usuwac i sie nie patolic ;)
Ale ona jest starsza wiec dobrze ze zrobil jej z tym porzadek.

Ja pamietam ze Layli wyrwal tylko jednego- choc ja chcialam dwa, drugi ocalal bo byl podobno w dobrym stanie.
Musiala wiec zajsc taka koniecznosc z tymi zeburkami Kellusi.
Ale moze juz nigdy wiecej narkozy nie bedzie miec ;)

Niech niunia wraca do siebie, kochana Myszka!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto gru 02, 2008 8:15

Witajcie Kochane!!!
Dzisiaj poranek mialam wspanialy, siem wzruszylem. Kellusia, od momentu kiedy wstalam, tanczyla przy mnie jak baletnisia, tulila sie, miziala :1luvu: Manifestowal swoje dobre samopoczucie, a przeciez dziaselka jeszcze nie zdazyly sie wygoic 8O Musiala cierpiec bidulka, a ja nie zauwazylam :twisted: :oops: Tulila sie nawet do Meli, ktorą raczej krotko trzyma zazwyczaj :wink: Nastepnie nastapil skok na miche- porcja zwykla + dokladka wyegzekwowana zdecydowanie, ale z wdziekiem :wink:
Och, jak fajnie widziec, ze pchelka w takiej formie, ze ulge odczula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pytalam weta czy jakies witaminki na te dziasla podawac, ale stwierdzil, ze przy jej diecie juz zadnych dodatkowych witamin nie potrzeba.

Kiedy wychodzilam Kellusia umoscila sie na swoim ulubionym kaloryferku, nad Mela lezaca na kanapie i obok Jerzyka :D :D :D

Obie sciskamy Was calym sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 02, 2008 9:40

jerzykowka pisze: Kiedy wychodzilam Kellusia umoscila sie na swoim ulubionym kaloryferku, nad Mela lezaca na kanapie i obok Jerzyka :D :D :D

Cudny obrazek :D

pisiokot

Post » Wto gru 02, 2008 10:04

Ania, Ty musisz kiedys przyjechac i to zobaczyc, jakby co noclegiem sluze :)
Aski koty sa the best, kocham je wszystkie...no za wyjatkiem PiPi ktora mam nadzieje niedlugo pojdzie do domu :twisted: :P

Etka

Post » Wto gru 02, 2008 10:06

Etka pisze:Ania, Ty musisz kiedys przyjechac i to zobaczyc, jakby co noclegiem sluze :)
Aski koty sa the best, kocham je wszystkie...no za wyjatkiem PiPi ktora mam nadzieje niedlugo pojdzie do domu :twisted: :P

:mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto gru 02, 2008 10:10

Etka pisze:Ania, Ty musisz kiedys przyjechac i to zobaczyc, jakby co noclegiem sluze :)

Tak, tak Jowitko- ja tez Anie namawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet "na taras" probuje Ciotke skusic :wink: Porwiemy ja ktoregos razu na urlopik :smokin:
A fotki PiPi dzisiaj sie znajda u Ciebie, przysiegam :wink: Wczoraj, po "przygodach" Kelly padlam spac o 21.00 8O i tylko dlatego material zdjeciowy jeszcze do Ciebie nie dotarl :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto gru 02, 2008 10:11

gosiaa pisze:

:mrgreen:

A Ty Ciotka sie nie"kielcz" tylko tez sie szykuj na wycieczke do Poznania :piwa:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto gru 02, 2008 10:15

Wybiorę się, wybiorę :wink:
Oprócz Was chciałabym też odwiedzić moją serdeczną koleżankę ze studiów (studiowałam w Poznaniu właśnie :D ), z którąśmy właśnie odnowiły kontakt po siedmiu latach niewidzenia, niesłyszenia i niepisania :D
Tak więc mam bardzo silną motywację do wycieczki do Poznania :D

pisiokot

Post » Śro gru 03, 2008 8:58

Witamy porannie :D
Z radoscia donosze, ze Kelly ma sie bardzo dobrze :D Wcina jak szalona mokre jedzonko, ale nie wiem jak z suchym, bo wczoraj bąblowalam u Etki do wieczora :wink: i nie mialam kiedy przyuwazyc :oops: Byc moze bede musiala pchelce robic z suchej karmy papke, ale sadze, ze moja dzielna panienka nawet bez zebow bedzie preferowac wersje "elegancka" :wink:
Z sioo wydaje sie byc wszystko dobrze :D :D :D
Wkrotce fotki slicznotki :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw gru 04, 2008 8:37

Hej, hej!!!!
Wpisuje wyniki Kelly. Sprawdzalysmy je juz u Etki i okazalo sie, ze gorna granica normy plytek to 400 :( Staram sie o tym nie myslec, ale troche sie niepokoje. Jowitka pocieszyla mnie, ze Layla przy problemach z zebami tez miala mocno podniesiony poziom plytek. I tej wersji sie trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WBC 11.5
RBC 10.88
HGB 13.0
HCT 37.4
PLT 900
MCV 34
MCH 12.o
MCHC 34.7
RDW 14.7
MPV 15.8

LYM 13.3%
MON 4.8%
GRA 81.9%
LYM 1.5
MON 0.5
GRA 9.5

Kreatynina 1.4
AST 21.5
ALT 13.7
ALK 28.4
Mocznik 72.3

Drobinka moja serdecznie pozdrawia i przesyla Cioteczkom Drogim rozbrajajacy bezzebny usmiech :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto gru 23, 2008 21:00

Witajcie Kochane Cioteczki!!!
Wlasnie stanela u nas choinka, pierwsza w zyciu Kellusi :D :D :D Jeszcze nie ma na niej bombek, ale juz sie spodobala.
Zyczymy Wam swiatecznie wszystkiego co w zyciu najwspanialsze i najpiekniejsze oraz tylko szczesliwych kotow, psow i wszelkich istotek wokol nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudow na naszym forum i w zyciu tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A zycza: Kelly, Myszka, PiPi, Planeta, Demon, Jerzyk i Saruś oraz szalona Mela i ja- Duza

Teraz kilka fotek przedswiatecznych mojej ukochanej Pchelki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jeszcze raz Weslolych Świat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto gru 23, 2008 22:49

Asiu dla Was wszystkich również Zdrowych, Radosnych Świąt.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro gru 24, 2008 8:48

Ja też Cię ściskam Asiu, wszystkiego naj :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Post » Śro gru 24, 2008 8:55

i my skladamu caluski swiateczne w dziubek Duzej i we wszystkie futrzate pyszczki!
Najmocniej prosze pocalowac Planetke ;)

Etka

[poprzednia][następna]