Puchatkowo ma się dobrze- nie otrzymałam ani jednego pw w tej sprawie.Niestety wyadoptowywałam Korka i woziłam go wczoraj do Białegostoku -Zajeło mo to dzień.Prosze pomagajcie nam -same we dwie z Aamms nie dajemy rady..pomoc jest zawsze od nas do uzyskania.ZAWSZE!!! I kazdemu kotu!!!!!!!Mirko-dawaj znać na pw.Ja zawsze sprawdzam pw-ale nie zawsze mam czas na watki.Agn-dziękuje za danie domu......bedzie mam nadzieje dobrze!!!
(powiem tylko tyle- wcześniejsze dyskusje nie pomagaja nam skutecznie działać -teraz to widzę ... )
Od tej pory myślę, że dobrze będzie utajnić wszystko.
Niestety - znowu się spóźniłam, ale nawiązałam kontakt i zostawiłam swój nr telefonu. Teraz możemy tylko czekać.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882
'Pijcie swe niezaznane szczęście chcąc nie być tym, kim jesteście'
mirka_t pisze:Ponowiłam prośbę o nr telefonu do tych ludzi.
P. Katarzyna tak naprawde moglaby dochodzic swoich praw na allegro. Zostala oszukana. Adres i telefon ma na pewno, bo po wygraniu aukcji przychodzi automatycznie.
W dalszym ciagu nie jestem zwolennikiem wykupywania kotow. A to, ze owa pani sprzedaje rowniez psy, to swiadczy tylko o jej wyrachowaniu i checi zysku. I takich ludzi powinno sie nekac do skutku a nie kupowac i uwazac, ze wszystko jest ok. Nie jest.
Zawsze mogę spróbować pomóc w kwestiach prawnych - np. sformułować pismo w języku oficjalno urzędowym z masą paragrafów it. Jakby trzeba było coś takiego - czasem to niezły straszak, to tylko dajcie znać. W okolicach Olsztyna zawsze służę transportem. A na pseudohandlarzy jest jeszcze jeden straszak - skarbówka. Czy ktoś tego próbował? Przecież to normalne transakcje kupna sprzedaży, ew. umowy cywilnoprawne. a oni chętnie kontrolują! I oczywiście sanepid - warunki, itp. Mogę posprawdzać to i owo w tych kwestiach - tylko napiszcie czy warto, bo jako nowicjusz nie umiem ocenić, a to kilka godzin pracy.
A może ktoś odwiedzi bazarek dla puchatków? Linka zamieściłam już w niedzielę. Cała kasa na fundusz. Jakby co dane ma Serniczek
Kotka została rano wydana znajomemu ludzi, do których oddała ją pani Katarzyna. Jeśli ten znajomy będzie chciał się jej pozbyć to mam nadzieję, że Agn zostanie poinformowana. Na razie sprawa jest zamknięta.