STOWARZYSZENIE - POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 01, 2008 20:37

stronka jest rewelacyjna, przede wszystkim bardzo przejrzysta :)
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

Post » Pon gru 01, 2008 20:49

W srode wysle zdjecia moich Ciapkotow razem z opisem. Moze ktos wypatrzy kiciusia dla siebie :)

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Pon gru 01, 2008 20:52

Właśnie dowiedziałam się dziś od znajomej, ze jej znajoma chce się pozbyć kotki dorosłej, kilkuletniej, srebrnej syberyjskiej, długowłosej...bo jest w ciąży :? (znajoma nie kotka)
Kotka jest niewysterylizowana dotychczas miała kilka razy młode :?
Postaram się załatwić zdjęcia i więcej informacji o kotce, na razie ta kobieta nie wystawia jej do schroniska, na razie szuka dobrego domu... :? no ręce mi opadają poprostu, jak można mieć kotkę kilka lat a potem wg. jakichś zabobonów tak się jej pozbywać...
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon gru 01, 2008 21:00

Mpacz78 znam historię kota oddanego przez właścicieli z powodu ciąży, pomimo tego, że ginekolog tej pani mówił, że to bez sensu, bo kot nie jest żadnym zagrożeniem... Za ludźmi nie trafisz, niestety :(
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

Post » Pon gru 01, 2008 21:08

A na deser: Szylkrecia z budowy u Doro:
http://picasaweb.google.com/lysyzdenek/ ... KWiqDVi6w#
niedługo też będzie do adopcji.
Qrcze ciągle nie mogę dojść do tego jak się wstawia zdjęcia żeby się wyświetlały w poście
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Pon gru 01, 2008 22:12

Rano postawilam budke:)Koty zaraz sie zainteresowaly.Obserwowalam je z daleka bo strasznie sie mnie boja.Widzialam jak jeden z nich siedzial na domku.Mam nadzieje,ze im sie podoba,bo mi sie podoba bardzo.Jeszcze raz dziekuje :D
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Pon gru 01, 2008 22:15

W "Problemach technicznych"jest "Instrukcja wstawiania zdjec" :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon gru 01, 2008 22:48

Bardzo miło było poznać jedną kociarkę z Gdyni:) W imieiniu Trójmiejskiego Patrolu Obrony Praw Zwierząt serdecznie dziękujemy za przekazane nam karty świąteczne. Niewiele zostało do licytacji, bo się rzucili członkowie TPOPZ;) Ale jednak::

http://www.dogomania.pl/forum/f99/kartk ... -a-126177/

Postanowiliśmy dochód z kartek podzielić równo pomiędzy Was i siebie.

Pozdrawiam i dziękuję Sabino, że przyjechałaś.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pon gru 01, 2008 22:59

Agnieszka Marczak pisze:W "Problemach technicznych"jest "Instrukcja wstawiania zdjec" :wink:

kilka razy ją czytałam i mi nie wychodzi...
o tu próbka:
Obrazek
o wychodzi :oops: przez upload.miau. - przepraszam za zaśmiecanie wątku, pójdę sobie poćwiczyć na "problemy techniczne" :oops:
A tak przy okazji to sie pochwale moim pięknym Blekiem :wink:
Ostatnio edytowano Pon gru 01, 2008 23:10 przez mpacz78, łącznie edytowano 2 razy
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Pon gru 01, 2008 23:03

Mi się udało;) jakbym miała Ci wytłumaczyć...
Klikasz na zdjęcie prawym przyciskiem myszy i wybierasz "Kopiuj adres obrazka". Następnie wklejasz go w tekst postu, zaznaczasz lewym przyciskiem myszy przeciągając takie ciemniejsze pasmo od lewej do prawej adresu i naciskasz przycisk nad okienkiem Img. Mi zawsze wychodzi;)

Obrazek
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Wto gru 02, 2008 6:54

makrejsza pisze:Mpacz78 znam historię kota oddanego przez właścicieli z powodu ciąży, pomimo tego, że ginekolog tej pani mówił, że to bez sensu, bo kot nie jest żadnym zagrożeniem... Za ludźmi nie trafisz, niestety :(

Moja ginekolog powiedziała mi tak, że jeżeli kobieta jest na bakier z czystością, tzn. nie myje rąk po tym jak sprząta w kuwecie czy nie daj co stołuje się korzystając z kuwety to wtedy jak kot jest chory to może się od niego zarazić :roll: ale w większość zachorowań jest od tego, że kobiety w stanie błogosławionym jedzą surowe mięso, np. tatara lub próbują mielone jak jest jeszcze surowe. Ale jak ktoś jest ciemniakiem to mu nie przetłumaczysz, zastanawiam się kiedy pozbędzie się tatusia dziecka, bo przecież taki tatuś to chodząca powierzchnia bakteryjna :roll: Głupi, zły babsztyl!!!!!!!!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto gru 02, 2008 8:30

Stronka R E W E L A C Y J N A :!: :!: :!:
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Wto gru 02, 2008 8:42

Figa jest na Waszej stronie,czy to znaczy,że udało się ją zabrać?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto gru 02, 2008 8:55

biamila pisze:
makrejsza pisze:Mpacz78 znam historię kota oddanego przez właścicieli z powodu ciąży, pomimo tego, że ginekolog tej pani mówił, że to bez sensu, bo kot nie jest żadnym zagrożeniem... Za ludźmi nie trafisz, niestety :(

Moja ginekolog powiedziała mi tak, że jeżeli kobieta jest na bakier z czystością, tzn. nie myje rąk po tym jak sprząta w kuwecie czy nie daj co stołuje się korzystając z kuwety to wtedy jak kot jest chory to może się od niego zarazić :roll: ale w większość zachorowań jest od tego, że kobiety w stanie błogosławionym jedzą surowe mięso, np. tatara lub próbują mielone jak jest jeszcze surowe. Ale jak ktoś jest ciemniakiem to mu nie przetłumaczysz, zastanawiam się kiedy pozbędzie się tatusia dziecka, bo przecież taki tatuś to chodząca powierzchnia bakteryjna :roll: Głupi, zły babsztyl!!!!!!!!
:ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Wto gru 02, 2008 9:08

Stronka jest super. Dziewczyny jesteście niesamowite.

A co do ludzi oddających koty, bo są w ciąży..., teraz też mam na tymczasie ślicznego, młodego, długowłosego kocurka oddanego do Ciapkowa z powodu ciąży właścicielki. :( Niestety wydaje mi się, ze często do tych zabobonów przykładają rękę lekarze.

A oto mój tymczasik. Piękny jest co?
Musiałam go zabrać z Ciapkowa, bo Iza się szykowała na 7 kota. :wink:

Obrazek

ania_36

Od: Nie lis 13, 2005 12:47

[poprzednia][następna]