majencja pisze:Mimo szczepienia noc wyjątkowo spokojna, żadnych kocich sekscesów. Ma od rana dobry humor. Lunka Do góry!
No to fajnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Mimo szczepienia noc wyjątkowo spokojna, żadnych kocich sekscesów. Ma od rana dobry humor. Lunka Do góry!
Dorota Wojciechowska pisze:Witam![]()
Jak zwykle wiadomości po wolnym.
Lunka zaskakuje mnie co dziennie, wczoraj np. zjadla ziemniaka i wylizywala talerz.....![]()
no może to nic dziwnego że wylizuje talerz, ale on byl po takiej super kwaśnej zalewajce![]()
(oczywiście to tylko eksperyment a nie stale menu).
Zaczyna też troszkę rozrabiać. Zwiedza wszystkie kąty nawet te niezbyt dostępne.
Co chwila jest rumorek, a to kartoniki po budach się rozzsypują w przedpokoju,
a to coś leci z szafeczki.
A najbardziej się uśmialam jak zaczela się bawić kartką zwiniętą w kulkę.
Co też ona wyczyniala![]()
Ogólnie kicia się rozkręca.
Jest w miarę tolertancyjna.Pozwoli wziąść się na ręce i myyyyyyziać,
przy okazji wlączając silniki (dwusówowe) ależ ona daje,
mam nagrane na komórce i jak komuś puszczam to nie chce wierzyć że kotki tak grają.
Jak narazie jej ulubionym przysmakiem jest wolowinka(surowa)
ale nie gardzi też kiti ketem w saszetkach i podgryza też suche.
Wczoraj nawet i mnie podgryzala w zabawie
![]()
Taka to kicia
Cameo pisze:Dorotko, a może Luna zostanie u ciebie na stałe?![]()
terenia1 pisze:Dorotko co tam nowego u Lunkimam nadzieję, że wszystkie Twoje bibelociki są w całości
Justa&Zwierzaki pisze:Witam![]()
Przepiękna jest Lunka , prawdziwe cudo![]()
W dniu 13.12.08r w Tychach robimy wystawe kotów do adopcji i zapraszamy z Lunką , mam nadzieje że ktoś sie w niej zakocha bo jest naprawde piękna , mamy miejsc na około 40 kotów więc jak tylko możecie to zapraszam , wystawa zaczyna sie o godz. 10 tej
Prosze tylko o info czy przyjedziecie .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości