MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:
duzi nie moga nic zrobić![]()
Dlacegoooo?
Inka zdziwiona
a co mogą?
Mogą powiedzieć tym naucycielom, ze Tfoja Duza jus się nie będzie ókać śpiewania
i skonczy z jedynka na semestr

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:
duzi nie moga nic zrobić![]()
Dlacegoooo?
Inka zdziwiona
a co mogą?
Mogą powiedzieć tym naucycielom, ze Tfoja Duza jus się nie będzie ókać śpiewania
Avian pisze:Cześć Inek
Duża poszła do roboty, wolna chata![]()
Gagat
Dorota pisze:...bry... Nuska!
MaryLux pisze: A ja zwymiotowałam tabletkę, którą mi wcoraj wiecorem Duza dała.
Avian pisze:MaryLux pisze: A ja zwymiotowałam tabletkę, którą mi wcoraj wiecorem Duza dała.
Inuś ! I tak długo czekałaś z tą tabletką na języku?![]()
Gag plujący od razu
annette88 pisze:cześć Inko
a mnie się znowu nie chce.. dlaczego ta lektorka jest taka niezniszczalna?
MaryLux pisze:annette88 pisze:cześć Inko
Widocznie jest z tej samej rasy co moja matematyczka z LO. Ona jeszcze przed wojną skończyła filologię romańską, matematykę - już po wojnie. W mojej szkole uczyła matematyki, na emeryturę przeszła mając ponad 60 lat. Ale nadal w innych instytucjach uczyła francuskiego. Spotkałam się z nią na lektoracie tegoż języka, gdy miała już prawie 80 lat. Uczyła do 90-tki. Zmarła parę miesięcy temu, w wieku 94 lat. Kobieta nie do zdarcia...
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:cześć Inko
Widocznie jest z tej samej rasy co moja matematyczka z LO. Ona jeszcze przed wojną skończyła filologię romańską, matematykę - już po wojnie. W mojej szkole uczyła matematyki, na emeryturę przeszła mając ponad 60 lat. Ale nadal w innych instytucjach uczyła francuskiego. Spotkałam się z nią na lektoracie tegoż języka, gdy miała już prawie 80 lat. Uczyła do 90-tki. Zmarła parę miesięcy temu, w wieku 94 lat. Kobieta nie do zdarcia...
wow !
podobno na grupie wcześniejszej tydz. temu wspominała, że ma do wybrania dzień opieki nad dzieckiem jeszcze .. chyba w tym roku.. i jakos nie może go wybrać
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:cześć Inko
wow !
podobno na grupie wcześniejszej tydz. temu wspominała, że ma do wybrania dzień opieki nad dzieckiem jeszcze .. chyba w tym roku.. i jakos nie może go wybrać
Wybierze, spoko. W Wigilię. Ten typ tak ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1368 gości