Mały Pajączek Aszek Fistaszek we własnym domku :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 29, 2008 9:08

jest prawdzywim skarbenkiem - cud nie kotecek :)

kochajaca_kociska

Od: Śro paź 29, 2008 16:31

Post » Sob lis 29, 2008 9:27

:love: prawdziwy aniołeczek :)....i piekne oczka :)
Klusiu [*]
Obrazek
Obrazek

Kateczka

Od: Śro lis 12, 2008 23:14

Post » Sob lis 29, 2008 16:34

Oj to jak Asha tak wszystko czyta co się dzieje na forum miau, to bedzie konflikt z Blake'usiem. Jak pewnie widziałyście, na zdjęciach, na jego temacie on cały czas leży na biurku pod monitorem:)

poetha

Od: Śro paź 29, 2008 19:51

Post » Sob lis 29, 2008 20:54

Mała zdrajczyni znalazła sobie nową miłość i moja głowa jest w końcu wolna :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I jeszcze filmik (nie wiem czemu taki ciemny, przed wgraniem był jaśniejszy) :roll:

http://pl.youtube.com/watch?v=2TslGVHMppQ

A poza tym Asha ma katar :( Nie ma tragedii ale zaczęła kichać więc szczepienia na razie nie będzie. Pojechaliśmy dzisiaj do lecznicy żeby Małą obejrzał fachowiec i ewentualnie podał leki. Ania zmienniczka Małą zbadała i dała trzy kłujki. Na jutro też dwa zastrzyki przygotowane. W domu cieplutko a jednak się przeziębiła (my też zasmarkani chodzimy). Mam nadzieję że pod troskliwą opieką Szprotki szybciutko wróci do formy :)

Panno rozyczko, poetho nie wiem jak w tej sytuacji z przeprowadzką, czy nie trzeba jej będzie przesunąć. Trzeba to ustalić z CoolCaty :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lis 29, 2008 21:37

gosiaa najważniejsze jest zdrowie Ashki :!: Nie ma co debatować, tylko trzeba czekać co powie ciocia CC. Ona ma tutaj decydujące zdanie. Blake przechodził dopiero co koci katar i niby jest zaszczepiony i wyleczony, ale ja się tam nie znam... może ma jeszcze w sobie wirusa, który może Ashy zaszkodzić, jak ona jest teraz podziębiona. Bo mam nadzieję, że to tylko przeziębienie, a nie koci katar! Jak nie była szczepiona to mógłby być groźny... Nastawiliśmy się już na przyjęcie malutkiej, nawet dziś kupiłem jej własną miseczkę, bo mówiłaś, że mała je na potęgę :twisted: Ale jak ciocia CC zadecyduje, że trzeba ją jeszcze kilka dni zatrzymać u Ciebie to tak będzie... Wyleczyła Blake'usia, to ja Jej ufam :!:

poetha

Od: Śro paź 29, 2008 19:51

Post » Sob lis 29, 2008 22:00

8O cud miód :1luvu:

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Sob lis 29, 2008 23:18

poetha pisze:gosiaa najważniejsze jest zdrowie Ashki :!: Nie ma co debatować, tylko trzeba czekać co powie ciocia CC. Ona ma tutaj decydujące zdanie. Blake przechodził dopiero co koci katar i niby jest zaszczepiony i wyleczony, ale ja się tam nie znam... może ma jeszcze w sobie wirusa, który może Ashy zaszkodzić, jak ona jest teraz podziębiona. Bo mam nadzieję, że to tylko przeziębienie, a nie koci katar! Jak nie była szczepiona to mógłby być groźny... Nastawiliśmy się już na przyjęcie malutkiej, nawet dziś kupiłem jej własną miseczkę, bo mówiłaś, że mała je na potęgę :twisted: Ale jak ciocia CC zadecyduje, że trzeba ją jeszcze kilka dni zatrzymać u Ciebie to tak będzie... Wyleczyła Blake'usia, to ja Jej ufam :!:

Żeby wszyscy mieli takie podejście było by super. Ja też się nie znam dlatego czekam na decyzję CC. Ania na pewno podejmie najlepszą dla Ashy i Blakea decyzję.

gosiaa

Post » Nie lis 30, 2008 7:33

Ashka zdrowiej malutka!!
Kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lis 30, 2008 12:47

Jak się dzisiaj czuje Asha?
fufu

Post » Nie lis 30, 2008 15:06

Ashka piekna :) a jak sie czuje nasza krolewna?? :)

kochajaca_kociska

Post » Nie lis 30, 2008 15:07

Ashka kicha i dużo śpi ale nie jest chyba jakoś strasznie przeziębiona. Dzisiaj ją Coolcaty obejrzy i pewnie znowu pokłuje dupkę :(

Dziewczyny wczoraj

Obrazek

Obrazek

I Asha dzisiaj

Obrazek

Obrazek

Obrazek

gosiaa

Post » Nie lis 30, 2008 15:50

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

kochajaca_kociska

Post » Nie lis 30, 2008 16:19

Asha :love:

No to zdrówka życzę małej!
fufu

Post » Nie lis 30, 2008 16:25

Ashka kochanie, zdrowiej szybciutko

Martwimy się o nią. Blake też spał jak miał kk - miał wysoką gorączkę. To znaczy, że małą też ma. A jak nie była jeszcze szczepiona to podobno kk jest poważny dla takich maleństw. Kurcze no...że też się przypałętało coś takiego.
Chyba rzeczywiście musi zostać jeszcze u Was. Przede wszystkim dlatego, że wymaga częstego zaglądania do Cioci CC a my mieszkamy w drugim końcu miasta i nie mamy samchodu. Przyjazd do lecznicy to dwie przesiadki, a w taką pogodę to chyba z kotkiem chorym nie specjalnie mądre był0o by go narażać.

Tak się cieszyliśmy, że to już we wtorek...

Asheczko kochanie zdrowiej

panna rozyczka

Od: Wto paź 28, 2008 10:37
Post » Nie lis 30, 2008 20:04

Asha juz troszkę lepiej, nie kicha, ale oko nadal podrażnione (nie to samo co wcześniej). Narazie będziemy robic zastrzyczki i postaramy się małą wyszykowac do nowego domku jak najlepiej i tak szybko jak to tylko możliwe.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

[poprzednia][następna]