Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
honda11 pisze:Do góry, domki gdzieś czekają !
AgnieszkaZet pisze:Kociaki wyglądają super!!! Szkoda, ze tak wiele odeszło...
A co jest Shogunowi i Niko??? (może gdzieś przeoczyłam)
Minik pisze:Święta nadchodzą i Mikołaje krążą ! Prosimy tu Mikołaju ! Zabierz i zanies do cieplutkiego domku te kochane kłębuszki !
Granula pisze:A co jest Shogunowi i Niko??? (może gdzieś przeoczyłam)
malawaszka pisze:Granula pisze:A co jest Shogunowi i Niko??? (może gdzieś przeoczyłam)
nie znalazłam odpowiedzi... albo przeoczyłam...mógłby ktoś coś napisać
przeoczyłas bo gdzies pisałam, to są koty też z Ol trafiły tam takie połamane po wypadkach zapewne, Szogun był świeżo po wypadku, a Nikuś ma stare złamaniatam czekała by na nie tylko smierć w męczarniach bo pewnie nawet morbitalu by nie dostały
Granula pisze:malawaszka pisze:Granula pisze:A co jest Shogunowi i Niko??? (może gdzieś przeoczyłam)
nie znalazłam odpowiedzi... albo przeoczyłam...mógłby ktoś coś napisać
przeoczyłas bo gdzies pisałam, to są koty też z Ol trafiły tam takie połamane po wypadkach zapewne, Szogun był świeżo po wypadku, a Nikuś ma stare złamaniatam czekała by na nie tylko smierć w męczarniach bo pewnie nawet morbitalu by nie dostały
Rozumiem, że jeden z tych kotów [nie pamiętam, który - chyba Shogun] jest sparaliżowany - jest to pewne na 100%, a koszt wózeczka dla niego to ok.400zł ...tak![]()
Może warto byłoby dla niego założyć osobny wątek i starać się zebrać te pieniążkibo w tym tłoku kociastych on gdzieś się gubi...
chyba, że ja zgubiłam się maksymalnie i przeoczyłam także założenie osobnego wątku... przepraszam, że zawracam głowę, ale nie jestem w stanie przeczytać całego wątku, strona po stronie... przeczytałam 1-szą i kilka wstecz od ostatniej
malawaszka pisze:Nie przepraszaj!!! jest tak jak mówisz - Szogun jest sparaliżowany i jemy by się przydał wózek - z tego co mi odpisał na maila Pan robiacy takie wózki we Wrocławiu to koszt takiego wózka dla kota jest właśnie 350-400 zł
Wątku nie zakładałam dla Szoguna bo jak widzisz tu jestem dość rzadko i nei wiem czy dam radę pociągnąć kolejny wątek, bo na dogomanii mam już sporo wątków psichale założę - porozmawiam tylko z missieek jak chłopak się teraz czuje czy jest jakaś poprawa w poruszaniu się i czy Tata missieek nie spróbuje zrobić wózeczka bo był też taki plan
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 243 gości