sibia pisze:A do mnie właśnie zadzwoniła przyjaciółka mojej Madre, z pytaniem, czy jestem w ciązy, bo jej się śniło, że tak, że porzuciłam dziecko i ona je wychowywała.
I co? Chciała ustalić termin porodu?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sibia pisze:A do mnie właśnie zadzwoniła przyjaciółka mojej Madre, z pytaniem, czy jestem w ciązy, bo jej się śniło, że tak, że porzuciłam dziecko i ona je wychowywała.
sibia pisze:Ha!
Wyniki odebrano.
Z równym niepokojem czekałam na nie i ja i panowie Dochtorzy.
Ale jak się okazuje, przedwojenne geny czynią cuda. Dziadek wyniki ma wzorcowe. WSZYSTKIE.
![]()
Szok, bo oczekiwaliśmy raczej wyników i rozwiązań terminalnych...
W związku z tak rewelacyjnymi wynikami Dziadek dostał pierwszy z długiej serii linco, mamy zapodawać codziennie, dostal też jakieś cudo w zastrzyku na świerzba, oridermyl wezmę dziś od Myszy, walczymy z draństwem.
Doktor podejrzewa też, że Dziadek jest unikatowym przypadkiem, jaki kiedyś był omawiany na seminarium w Kanadzie i Doktor widział to na slajdach i wszystkim szczeny opadły, mianowicie podejrzewa, że świerzb u Dziadzia rozwinął się tak bardzo, że hula po nosie i okolicach, obficie, wyżerając tkankę, co powoduje, że między gardłem a nosem jest dziura i dlatego Dziadek się tak masakrycznie fafluni.
Usiłowałam dowiedzieć się, jak się to nazywa, ale powiedział, że nawet w vetseriwsie jeszcze o tym niepisali.
Dziadek napędem polskiej nauki, zaproponowałam Doktorowi, że mu go podaruję, żeby mógł napisać artykuł, ale nie chciał, powiedział, że Kandyjczyk był pierwszy i nie będzie małpował.
Wysłać Dziadka do Kanady????
sibia pisze:Poza jednym, który leczy wszystko surową wołowiną.
sibia pisze:ja bardzo chętnie, ale goście wychodząc dostają kota na drogę.
redaf pisze:sibia pisze:ja bardzo chętnie, ale goście wychodząc dostają kota na drogę.
Przy tym zestawie gości, to ja bym się na Twoim miejscu obawiała raczej, że ci kilka kotów przez całą imprezę dyskretnie upchniętych po kieszenach wychodząc cichcem podrzucą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości