Klemensik ciupie Hillsa dla kociąt smakuje Mu
jak weszłam do Niego rano to spacerował po pokoju
oczywiście Budrynio juz czekał żeby wskoczyc do Niego
wie,że Klemensior ma lepsze amciu
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ty to wiesz czego kociemu facetowi potrzeba Jak nie...powabna, śliczna,słodka...panna, to na pewno...MYSZy
Budrysek zajęty aniołkami, a cioteczka rozbestwia koteczka Cioteczko ,bo tylko śmiech i radość pomagają zdrowieć!
Dużo tego lekarstwa potrzeba Klemensiorkowi!
Baw się i śmiej Klemensiku!
Wszystkim roześmianym kiciuniom cioteczki Erin dużo,dużo...głasków !
Kurcze, trudno mi cokolwiek o tych wynikach powiedzieć, biorąc pod uwagę tego guza. Nie wiem, jakie parametry się zmieniają przy takich rzeczach. Chociaż tyle, że ta "czerwona część" krwi jest w porządku. Białko w normie, czyli te dobre wyniki nie są raczej efektem odwodnienia.
Nie wiem, czy podniesione leukocyty są wynikiem guza, czy też stanu zapalnego. Ech.
To, co mnie dziwi, to tak duże różnice w rozmazach - z maszyny wychodzi przeszło 20% limfocytów, a z tego drugiego rozmazu tylko 6%...
Podniesiona bilirubina może być też efektem hemolizy, niekoniecznie coś się dzieje z wątrobą.
Wet mówi ze po interferonie czerwone krwinki poprawiły się
białe spadają
o wątrobie mówił juz na początku,że coś zaczyna sie dziać
steryd który mam podac albo pomoże albo rozwali wątrobę boje sie go podać