danunka pisze:agal pisze:I naprawdę, jeśli X osób mówi, ze koty tych państwa
są brudne i zaniedbane (to, jak wyglądają i pachną ich właściciele mnie nie obchodzi, rozmawiamy tu o kotach) chyba coś znaczy. CHyba, że wszyscy nagle dostają zbiorowych zwidów i "zwęchów"
A.
pofolguj sobie Agal z wyrażaniem opinii .
Przez pół wątku mowa była, o tych kotach , Ty i Twoi klakierzy wypisywali "brudne,brudne,zaniedbane koty, na kartonach leżące"

celowo wkleiłam zdjęcia właśnie z wystawy poznańskiej !!! gdzie widzisz karton,gdzie widzisz brud na kotach ???
Bronimy z Renatą tej hodowli bo takie mamy prawo!! Są członkami naszego klubu,którzy jak większość u nas
nie żyją z kotów a dla kotów !!!
Nie są "rozmnażalnią" ,nie trzymaja kotów w klatkach , nie sprzedają kotów na Allegro ,nie sprzedają kotów bez Rodowodów !!!!
i jeszcze jeżdżą na wystawy ,gdzie uzyskują coraz wyższe certyfikaty dla swoich kotów a nie tylko licencje hodowlane.
Więc proszę zbastować , bo robi się to coraz nużące i przykre

Danunko, nie ja zaczęłam ten temat. Ja państwa G. na wystawie w Poznaniu nie widziałam. NIe wiem, czy doczytałaś, że pisałam, ze ponad 7 lat temu zgłąszałam problem ich brudnych kotów (fakt wtedy myślałam, ze są chore) do sekretariatu w trakcie wystawy. Zostałam potraktowana, jak czepiająca się wariatka. Teraz tak samo traktujesz wypowiedzi, którzy widzieli tych Państwa i ich koty na innych wystawach. A jednocześnie pytasz, czemu nikt nie głosił organizatorwi? Otóż właśnie temu. Nie każdy ma tyle siły psychicznej, zeby potem wysłuchiwać, że jest pieniaczem, czepiaczem, czy Bóg wie czym, bo przecież państwo kochają kotki i nie sprzedają ich na allegro.
Z mojej strony to już EOT. Na szczęście koty teraz sadzane są rasami, więc mam nadzieję nie siedzieć obok tych kotów
A.