Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iwop pisze:W niedzielę bedę musiała chyba wystawić go na dwór... Jadę do Lublina po tymczas...
iwop pisze:Agn skoro nie znasz szczegółów to się nie wypowiadaj
iwop pisze:....Zabrałam go do domu i siedzi w łazience, ale przeciez nie może u mnie zostac bo bede mieć persię na tymczasie! POMOCY BO NIE MAM CO Z NIM ZROBIĆ!...
– nieprawda w świetle tego co napisała Kasia D.iwop pisze:W niedzielę bedę musiała chyba wystawić go na dwór... Jadę do Lublina po tymczas...
Kasia D. pisze:...Burasek miał przyjechać z iwop do Lublina bo mam tu dwa domy a jednego małego kocurka-tygryska.
A nawet gdyby domu nie było to znając iwop z miau i z dogo nikt o zdrowych zmysłach chyba nie sądził, ze NAPRAWDE wywali malucha na dwór....
– nieprawda, kotka kotka mogła spokojnie poczekać w obecnym domu tydzień a nawet 2. Takie zapewnienie otrzymałam od pani, która sprzedała kotkę. Nie sądzę aby zabranie jej już teraz miało kolosalny wpływ na jej kondycję.iwop pisze:...Persiczka nie może zostać w miejscu w którym jest. To niemożliwe.
iwop pisze:To co sądzi osoba niezrównoważona psychicznie to już inna sprawa.
Amanda_0net pisze:I znowu Kot zostanie skrzywdzony z powodu Waszych kłótni![]()
Szukała domu , który by go przygarnął, nie zawsze można i chce się mieć tymczasa dlatego się tu pisze o pomoc. Dobrze, że go w ogóle zgarnęła z ulicy, tylko szkoda, że kociak może tam wrócić. A zamiast szukać domu dla kota to się kłócicie...ech...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości