Pozdrawiam ciepło.
I mam kolejna rade: nauczcie sie spać wtedy, kiedy śpią Wasze koty, bo inaczej wykończycie sie.

A kotenki w kontenerkach takie smętne...
mam nadzieje, ze jak odeśpią to wrócą do normy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:
I mam kolejna rade: nauczcie sie spać wtedy, kiedy śpią Wasze koty, bo inaczej wykończycie sie.![]()
![]()
milenap pisze:Agn pisze:
I mam kolejna rade: nauczcie sie spać wtedy, kiedy śpią Wasze koty, bo inaczej wykończycie sie.![]()
![]()
Agn, ale przecież najlepiej się śpi, jak Duzych nie ma w domu, a jak wracają, to sie rozrabia....![]()
![]()
![]()
Agn pisze:milenap pisze:Agn pisze:
![]()
Agn, ale przecież najlepiej się śpi, jak Duzych nie ma w domu, a jak wracają, to sie rozrabia....![]()
![]()
![]()
mam jakie dziwne koty....![]()
po śladach jakie zastaje po powrocie z pracy, mogę wnioskować, ze imprę miały przednia, teraz tylko żarełko i kimanko z pańcią do wieczora.
milenap pisze:Agn pisze:milenap pisze:Agn pisze:
![]()
![]()
![]()
po śladach jakie zastaje po powrocie z pracy, mogę wnioskować, ze imprę miały przednia, teraz tylko żarełko i kimanko z pańcią do wieczora.
Agn zamieniamy sie?aktualnie mam na stanie 5 sztuk roznoszacych mieszkanie od godziny 16.30....
Agn pisze:milenap pisze:Agn pisze:milenap pisze:Agn pisze:
![]()
![]()
![]()
Agn zamieniamy sie?aktualnie mam na stanie 5 sztuk roznoszacych mieszkanie od godziny 16.30....
Dawaj - ja mam ok. 10 szt.
A te Twoje juz sobie wychowam...![]()
Agn pisze:Ja mam ok. 10 ... tymczasow...![]()
Widze, ze zniechęciłam do zamiany...
Nie ma tego złego jednak - przynajmniej zaakceptujesz te, co masz, takimi, jakie są.
milenap pisze:Agn pisze:Ja mam ok. 10 ... tymczasow...![]()
Widze, ze zniechęciłam do zamiany...
Nie ma tego złego jednak - przynajmniej zaakceptujesz te, co masz, takimi, jakie są.
Agn...gdybym tylko miała choć jeden pokój jeszcze, to bym chętnie pokonkurowała![]()
chociaż...jak 10 grzecznych...to może warto przemysleć
Agn pisze:Zaglądam.
Pozdrawiam ciepło.
![]()
A kotenki w kontenerkach takie smętne...
mam nadzieje, ze jak odeśpią to wrócą do normy.
kalair pisze:Musi poboleć..Chociaż troszkę.Ale dostały coś przeciwbólowego,mam nadzieję?
annette88 pisze:trzymam kciuki, żeby brzuszki się szybciutko zagoiły !
milenap pisze:Agn pisze:
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości