Inga, wizja drinka z Imaverolu mnie porazila, ja nie moge , chcesz zebym na bol brzucha ze smiechu umarla

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Etka pisze:pewnie dostalas Imaverol
gosiaa pisze:A ja bym chciała zdjęciaAle jak znam życie, w weekend, jak widno i słonecznie będzie
![]()
Georg-inia pisze:gosiaa pisze:A ja bym chciała zdjęciaAle jak znam życie, w weekend, jak widno i słonecznie będzie
![]()
co zasadniczo się wykluczanie zauważyłyście, że np. latem przez cały tydzień jest upał i słońce, a jak już weekend przychodzi i wywaliłby się człowiek na kocyku pryszcze poopalać, to od soboty rano leje
i tak pada do niedzieli popołudniu, słońce wychodzi o 19.00 po to, żeby uparcie świecić... do piątku
![]()
jerzykowka pisze:Wczoraj z zazdrosci wyszarpalam 27 stop w nadziei, ze moze na ktorejs jakies sliczne kropki sie pojawily, albo cos...Jestem czlowiekiem maluczkim
![]()
jerzykowka pisze:Prosze mi sie tu pogoda nie zaslaniac, tylko zdjecia wklejac![]()
Wczoraj z zazdrosci wyszarpalam 27 stop w nadziei, ze moze na ktorejs jakies sliczne kropki sie pojawily, albo cos...Jestem czlowiekiem maluczkim
![]()
Etka pisze:jerzykowka pisze:Prosze mi sie tu pogoda nie zaslaniac, tylko zdjecia wklejac![]()
Wczoraj z zazdrosci wyszarpalam 27 stop w nadziei, ze moze na ktorejs jakies sliczne kropki sie pojawily, albo cos...Jestem czlowiekiem maluczkim
![]()
nawet mnie nie denerwuj, zdjec Pipi ciagle nie mam na mailu, wiec prosze tu nie molestowac Ingi.
Zanim sie bedzie molestowac to prosze sie wywiazac najpierw z obowiazku, no!![]()
![]()
Etka pisze:jerzykowka pisze:Prosze mi sie tu pogoda nie zaslaniac, tylko zdjecia wklejac![]()
![]()
nawet mnie nie denerwuj, zdjec Pipi ciagle nie mam na mailu, wiec prosze tu nie molestowac Ingi.
Zanim sie bedzie molestowac to prosze sie wywiazac najpierw z obowiazku, no!![]()
![]()
jerzykowka pisze:Etka pisze:jerzykowka pisze:Prosze mi sie tu pogoda nie zaslaniac, tylko zdjecia wklejac![]()
![]()
![]()
Mam silne postanowienie poprawyNo i lubie Inge pomolestowac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], zuzia115 i 27 gości