Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:annette88 pisze:wiecie, że jedno ptasie mleczko na 55 kalorii ?
idę spalić...![]()
kalair pisze:Chcesz ognia?
annette88 pisze:kalair pisze:Chcesz ognia?
ja po proszę.. nie mam w domu ani zapalniczki, ani zapałek.. wszystko TZ wyniósł.. A chciałam kąpiel ze świeczkami..no tak, jak styrana życiem kobieta chce odrobiny przyjemności to się jej już nie należy.. chyba wstałam dzisiaj lewą noga.. B. dostał ochrzan dzisiaj, bo kupił mi jogurt naturalny, gęsty do płatków ( kiedy ja mówiłam, że gratki Danona u nas w sklepie nie bedzie, a naturalny mi do czokapikow nie pasuje.. i ma mi nie kupować nic.. to przylazł z jogurtem o konstystencji śmietany megagęstej
)
![]()
bo on myślał.. czemu faceci muszą myśleć, że wiedzą lepiej niż kobiety, gr..
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Chcesz ognia?
ja po proszę.. nie mam w domu ani zapalniczki, ani zapałek.. wszystko TZ wyniósł.. A chciałam kąpiel ze świeczkami..no tak, jak styrana życiem kobieta chce odrobiny przyjemności to się jej już nie należy.. chyba wstałam dzisiaj lewą noga.. B. dostał ochrzan dzisiaj, bo kupił mi jogurt naturalny, gęsty do płatków ( kiedy ja mówiłam, że gratki Danona u nas w sklepie nie bedzie, a naturalny mi do czokapikow nie pasuje.. i ma mi nie kupować nic.. to przylazł z jogurtem o konstystencji śmietany megagęstej
)
![]()
Zapalniczki wprawdzie nie mam, ale zapałek nadmiar!![]()
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Chcesz ognia?
)
![]()
Zapalniczki wprawdzie nie mam, ale zapałek nadmiar!![]()
odpal opakowanie
kristinbb pisze:annette88 pisze:jeijeije.. ale już się wykąpałam wcześniej ;p
bez świeczek ?![]()
annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:jeijeije.. ale już się wykąpałam wcześniej ;p
bez świeczek ?![]()
a co miałam zrobić ?
a chociaż, czemu nie.. mogłam leżec i śmierdzieć aż wróci TŻ
annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:jeijeije.. ale już się wykąpałam wcześniej ;p
bez świeczek ?![]()
a co miałam zrobić ?
a chociaż, czemu nie.. mogłam leżec i śmierdzieć aż wróci TŻ
annette88 pisze:na potrzeby sytuacji - śmierdzieć
kalairno cóż, może już by nie wykradał zapałek
![]()
![]()
p.s. ale się wyżywam w wątku o służbie zdrowia na KC
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości