Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 27, 2008 13:04

Biała koteczka ( proszę o imię) niejadek, trochę mnie to martwi. była jedna kupka troszkę gęstsza ale dalej rozwolnienie. Rano była u weta i jutro idziemy w południe. Jak nie będzie jadła to będziemy karmic na siłe i pewnie wjadą kroplówki :( . pewnie ją bolą jelita i brzuszek. Goraczka 38,5 więc nie jest żle. doopsko dalej odparzone na maxa ale linomag powinien pomóc. na rekach słodko mruczy :kitty:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw lis 27, 2008 13:16

Jest dużo biegunek u kotów na tle LAMBLII ! Dobrze by było potraktować też kicię w tym kierunku

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lis 27, 2008 13:21

Filomen pisze:Biała koteczka ( proszę o imię) niejadek, trochę mnie to martwi. była jedna kupka troszkę gęstsza ale dalej rozwolnienie. Rano była u weta i jutro idziemy w południe. Jak nie będzie jadła to będziemy karmic na siłe i pewnie wjadą kroplówki :( . pewnie ją bolą jelita i brzuszek. Goraczka 38,5 więc nie jest żle. doopsko dalej odparzone na maxa ale linomag powinien pomóc. na rekach słodko mruczy :kitty:

Ja tam nie mam talentu do wymyślania imion dla kociaków niesety :( kciukasy za malutką trzymamy i za jej cudnej urody ogonek :)
Zapomniałam z tego wszystkiego napisać - w schronisku na jednej kociarni 3 kociaki - biała duża kocia z czarnymi plamkami, buraska z białym krawacikiem biedna, i taki średniawy wystraszony batmanek, na drugiej kociarni 2 albo 3 czarne koty duże, jeden srednaczek czarnuszek z białą końcóweczka ogonka, śmiertelnie wystraszony tygrysek ukrywał się za legowiskami i krówka, w poniedziałek jej nie było :( Niestety muszą tam zostać :cry: chyba że znów jakiś kochany domek tymczasowy się zgłosi :?:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lis 27, 2008 13:23

majencja pisze:Jest dużo biegunek u kotów na tle LAMBLII ! Dobrze by było potraktować też kicię w tym kierunku

dokładnie :!:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lis 27, 2008 13:38

malami
Obrazek Obrazek Obrazek[/quote]

ugh - mala mi wyglada tutaj jak niezla/y rozrabiaka! wnioskuje, ze pseudonim 'fluffy button' (puchaty guziczek) nadany przez mojego TZ juz tutaj nie bardzo pasuje :) no, przynajmnie nie az tak bardzo...

Ciesze sie bardzo (a w zasadzie czuje ogromna ulge), ze Biala znalazla tymcza - mam zdjac banerek? czy nadal go miec - moze jakis DS sie zainteresuje? :roll:

pozdrawiam serdecznie!
ObrazekObrazek

mala mi

Od: Pt cze 06, 2008 9:51

Post » Czw lis 27, 2008 14:05

mala mi pisze:malami
Obrazek Obrazek Obrazek

ugh - mala mi wyglada tutaj jak niezla/y rozrabiaka! wnioskuje, ze pseudonim 'fluffy button' (puchaty guziczek) nadany przez mojego TZ juz tutaj nie bardzo pasuje :) no, przynajmnie nie az tak bardzo...

Ciesze sie bardzo (a w zasadzie czuje ogromna ulge), ze Biala znalazla tymcza - mam zdjac banerek? czy nadal go miec - moze jakis DS sie zainteresuje? :roll:

pozdrawiam serdecznie![/quote]

No tak, puchata to juz nie jest bo to chyba ten czas w jej dorastaniu
ze jedno za drugim nie nadaza. Lapki urosly, zrobila sie wyzsza a reszta
dopiero rosnie. Puszek koci wyszedl a ten wlasciwy jeszcze nie wyrosl,
ale za to jest :twisted: nie :cat3: atakuje i prowokuje do zabawy wszystkich lacznie z psem. Jak zwierzaki maja dosc i sie pochowaja to
wtedy atak na nogawki do spodni. Trzeba bardzo uwazac co by nie nadepnac bo w tej samej prawi chwili jest tu,tam i znowu tu :D
Moze jak bedziesz w grudniu i jak uda Ci sie znalezc troszke czasu
to zapraszamy na odwiedziny Malej Mi :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw lis 27, 2008 14:46

wlasnie zastanawialam sie jak sie do Was wprosic na wizyte :) do tego Alexis zapowiedzial, ze bez zdjec Malej Mi mam nie wracac. Troche nie wiem jak zrobic zdjecia mlodemurozrabiajacemuiuciekajacemuszybkokotu, ale moze chociaz uchwyce ogon z kilka razy.... :roll:
ObrazekObrazek

mala mi

Od: Pt cze 06, 2008 9:51

Post » Czw lis 27, 2008 15:03

majencja pisze:Jest dużo biegunek u kotów na tle LAMBLII ! Dobrze by było potraktować też kicię w tym kierunku

damy kupe do badania, trzeba zbierac z trzech dni. mam nadzieje ze ten nifuroksazyd uspokoi jelita. Moze dam jej troszke smecty? dawalam juz kotom.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw lis 27, 2008 17:17 adopcja

witam serdecznie.jestem tutaj nowa i mam spore problemy z poruszaniem sie po forum.odnalazlam sosnowiecki watek i stwierdzilam,ze zeby nie zasmiecac forum napisze tutaj.
chodzi o to,ze chcialabym przygarnac kociaka,niestety nie jest to kot dla mnie,a dla mojej przyszlej tesciowej,kobiety po 50tce,na emeryturze,ktora marzy o rudym kotku.stwierdzilam,ze zamiast kupowac kotka lepiej jesli przygarniemy jakiegos dachowca.bylabym wdzieczna gdybym dostala jakis namiar na potrzebującego rudego(lub rudawego, w plamki rude) kociaka. moj numer gg 2143647.
mam nadzieje,ze nie zostane uznana za hipokrytke ze przebieram w biednych kociakach,ale niestety nie jest to kotek bezposrednio jak juz wspominalam.pozdrawiam serdecznie

dorotek86

Od: Czw lis 27, 2008 17:02

Post » Czw lis 27, 2008 20:19 Re: adopcja

dorotek86 pisze:witam serdecznie.jestem tutaj nowa i mam spore problemy z poruszaniem sie po forum.odnalazlam sosnowiecki watek i stwierdzilam,ze zeby nie zasmiecac forum napisze tutaj.
chodzi o to,ze chcialabym przygarnac kociaka,niestety nie jest to kot dla mnie,a dla mojej przyszlej tesciowej,kobiety po 50tce,na emeryturze,ktora marzy o rudym kotku.stwierdzilam,ze zamiast kupowac kotka lepiej jesli przygarniemy jakiegos dachowca.bylabym wdzieczna gdybym dostala jakis namiar na potrzebującego rudego(lub rudawego, w plamki rude) kociaka. moj numer gg 2143647.
mam nadzieje,ze nie zostane uznana za hipokrytke ze przebieram w biednych kociakach,ale niestety nie jest to kotek bezposrednio jak juz wspominalam.pozdrawiam serdecznie

napisałam na gg:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lis 27, 2008 20:27

Do adopcji dzis pojechał Tajfun i Pękny Lucjan:)Coby domki były dobre :ok:

mar_tika

Post » Czw lis 27, 2008 20:35

a ja czekam na te szare futerka... :idea:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw lis 27, 2008 20:46

halbina pisze:a ja czekam na te szare futerka... :idea:

Czyżbyś oferowała tymczas naszym szaraczkom :wink:

mar_tika

Post » Czw lis 27, 2008 20:52

Pelasia z Tajgerkiem
Obrazek

a Benek na strazy co by im nikt nie przeszkadzal :wink:

Obrazek
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Czw lis 27, 2008 20:59

mar_tika pisze:Do adopcji dzis pojechał Tajfun i Pękny Lucjan:)Coby domki były dobre :ok:

:ok: :D
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

[poprzednia][następna]