[Wystawa] - 22, 23/11/2008 w Poznaniu

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Czw lis 27, 2008 13:57

redmaine pisze: kotami z hodowli LE GRYL koty w stanie fatalnym brudne małe leżały na kartonach w klatce

milva b pisze:ale równie zapyziałe... :(

Siasia pisze:raczej bardzo brudne i zaniedbane , a z całą pewnościa nie były przygotowane do wystawy :wink:

agal pisze:Nie wiem, jak to można egzekwować. Wystawa to wystawa - koty powinny być czyste.

scarlett pisze: Ale info o miotach tych poprzednichjako potencjany nabywca chciałabym zobaczyć .
poza tym skoro wielu hodowców tu na forum sygnalizuje, że ci państwo mieli brudne koty .

Zdjęcia kotów z hodowli Le-Gry*PL z "obmawianej" poznańskiej wystawy 22/23.11.2008r w dośc dużym rozmiarze żeby były dość widoczne.
"Światek hodowców" :-( tu na forum można się czasami przekonać :twisted:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Czw lis 27, 2008 13:59

Kikee pisze:To ja mam pytanie , jakie koty hoduje p.Kneifel.
Wiem , ze preferuje NFO i co jeszcze ?

Zdania na jej temat i tak nie zmienie.
Porownanie to byla jedna , wielka farsa :x

MCO i BAL :) Tu masz stronę http://www.noahsark.de

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw lis 27, 2008 14:03

danunko, teraz utwierdziłaś mnie w przekonaniu że dziewczyny mówiły prawdę :( Kociaki na zdjęciach wyglądają fatalnie, są smutne i te biedne oczy :cry:

Szczególnie ten kociaczek wygląda najgorzej :(

Cameo

Post » Czw lis 27, 2008 14:07

Cameo pisze:danunko, teraz utwierdziłaś mnie w przekonaniu że dziewczyny mówiły prawdę :( Kociaki na zdjęciach wyglądają fatalnie, są smutne i te biedne oczy :cry:

8O
poleżałabyś kilka godzin w klatce,wcześniej jadąc pociągiem nie 2 i pół godziny a ponad 6 ,bo pod Choszcznem był wypadek i pociąg stał :(
też nie miałabyś wesołej miny !!!!!!!!!!!!!!

danunka

Post » Czw lis 27, 2008 14:14

Obrazek

to są moje koty na wystawie - gęby roześmane od ucha do ucha :?

danunka

Post » Czw lis 27, 2008 14:28

No to ja w temacie ogolnym ze wskazaniem na p. sędzine. Kontrola wet, cóż sprawdzenie wpisów i zaświadczenia oraz chipa to zdecydowanie chyba za mało co owocuje min tematem zaniedbanych kotów. Ja tam bym jednak popatrzył w uszka , oczka . Hala duża , przestronna , zimnia miejscami z niepotrzebnym przeciągiem ,no i to bieganie na góre przez tłumy zwiedzających, zdecydowanie wrócmy do hali nr 2 . Oceny , hm... / nasza pani sędzia / Znam koty niespotykanie spokojne które po wizycie były zestresowane , złe i sprawiające kłopoty .Znam hodowców którzy w uwagag piszą tylko nie ta pani . Uśmiech ? , jak ktoś juz napisał , płacimy za to by traktować nas z uśmiechem , a nie jak kolejnego petenta , czego tu znowu itd. Zeby była jasność , mam zamiar byc kolejny raz w Poznaniu nawet jak zostane wpisany przez organizatorów na czarną listę za marudzenie , ale za panią sedzią jakoś nie tęsknię :D
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Od: Śro wrz 12, 2007 18:39

Post » Czw lis 27, 2008 14:44

Nie przepadam za sposobem oceny p. Kneifel. Nie dlatego, że ocenia nierzetelnie, bo jest bardzo dokładnym i profesjonalnym sędzią. Moje koty jej jednak nie lubią. Potwierdzone kilkukrotnie. Mam kotkę, która daje się ładnie oceniać innym sędziom, ale nie jej. Zamienia się w histeryzującą i wspinającą się krewetkę. Niestety zostawia to również ślad w jej psychice na kolejny dzień. I w ten sposób mam dwa dni wystawy skopane. Niektóre koty po prostu się NIE uspakajają kiedy się nimi potrząsa i trzyma na siłę. Niektóre koty wpadają wtedy w histerię i już nic nie można z nimi zrobić. Zły dotyk boli... :(
Do you think this is wise, boy? Crossing blades with a pirate?
Obrazek

Ćma

Od: Wto sty 18, 2005 11:51

Post » Czw lis 27, 2008 23:03

Tak powinien wyglądać miot kotów (kociaków) :wink: Wystawa w Wrocławiu :) SIA, BEN, DRX :!: (Przepraszam za jakość niektórych fotek)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Widać różnicę :wink:

Cameo

Post » Czw lis 27, 2008 23:10

widac i to bardzo....
na wystawie nie bylam ( za daleko :lol: ) ale jednego nie moge zrozumiec...x osob mowi, ze koty brudne i zaniedbane i wlasciciele "pachnacy" a jedna osoba "tego nie potwierdza" i ta jedna osoba jest wyrocznia? 8O
Bylam z ciekawosci na stronie tej hodowli...kotka na pierwszej stronie ma bardzo brudne uszy, albo ja mam cos z oczami.... :roll:
Obrazek

Minojami

Od: Nie wrz 17, 2006 20:11

Post » Czw lis 27, 2008 23:19

Minojami pisze:widac i to bardzo....
na wystawie nie bylam ( za daleko :lol: ) ale jednego nie moge zrozumiec...x osob mowi, ze koty brudne i zaniedbane i wlasciciele "pachnacy" a jedna osoba "tego nie potwierdza" i ta jedna osoba jest wyrocznia? 8O
Bylam z ciekawosci na stronie tej hodowli...kotka na pierwszej stronie ma bardzo brudne uszy, albo ja mam cos z oczami.... :roll:

nie wiem, nie byłem na poznańskiej wystawie, ale kotki na zdjęciach wyglądają po prostu na.... zaspane :) wyciąganie na podstawie tych fotek wniosku że są brudne czy zaniedbane to chyba spora nadinterpretacja.
Obrazek

AF

Od: Nie lip 20, 2008 17:41

Post » Czw lis 27, 2008 23:30

ja nie wyciagam wnioskow ze zdjecia... :wink: przeczytaj co mowili ludzie ktorzy te koty na zywo widzieli....
Obrazek

Minojami

Od: Nie wrz 17, 2006 20:11

Post » Czw lis 27, 2008 23:50

Minojami pisze:ja nie wyciagam wnioskow ze zdjecia... :wink: przeczytaj co mowili ludzie ktorzy te koty na zywo widzieli....

ależ właśnie czytam ten wątek z ogromnym zainteresowaniem. parę stron wstecz właścicielka tych kotów napisała że kot (koty) na tej wystawie dostały BIFa i zdobył(y) IC.
tak jak napisałem wcześniej, nie byłem na tej wystawie, ale jakoś nie wydaje mi się żeby BIFa mogły dostać "rynsztokery" ;)
Obrazek

AF

Od: Nie lip 20, 2008 17:41

Post » Pt lis 28, 2008 3:53

Monia_mco pisze:
anna57 pisze:Słuchajcie, ja wcale nie w sprawie wystawy, bo to akurat jest mi obojętne..
Czy to prawda, że w trakcie tej imprezy ukradziono malego, pięciomiesięcznego, rasowego kocurka?
Ja na wystawy nie chodzę, bo nie lubię, ale ktoś mi to przekazał.
Ciekawa jestem, czy to prawda.

z tego co pamiętam to była koteczka szylkretka mco :roll:

wszyscy hodowcy do okoła zastanawiali sie jakim cudem zładziej wyszedł z wystawy i jak go bileterzy itp. z hali wypuścili, kotom nie wolno jej opuszczac do zamknięcia..

kot został wyniesiony na ramieniu !

Biedna malutka :(
Aż się włos jeży, gdzie mogła trafić... :(
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pt lis 28, 2008 7:36

Monia_mco pisze:wszyscy hodowcy do okoła zastanawiali sie jakim cudem zładziej wyszedł z wystawy i jak go bileterzy itp. z hali wypuścili, kotom nie wolno jej opuszczac do zamknięcia

Z wystawy można było wyjść z zupełnie innej strony przez restaurację przez nikogo nie pytanym. TŻ mi o tym powiedział kiedy opowiedziałam mu o tej kradzieży. Sam wychodził tamtędy na papierosa i widział jak wschodzili goście z innych imprez, które się odbywały na targach pooglądać sobie koty.
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

Post » Pt lis 28, 2008 8:00

te kociaki powyżej są chude :(
a to jest zaniedbanie....
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

[poprzednia][następna]