Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Jak harpie zescie sie na mnie rzucily!Ale Dex ma fanki,no,no
![]()
alus1 pisze:Chat pisze:Jak harpie zescie sie na mnie rzucily!Ale Dex ma fanki,no,no
![]()
no wiesz?! u Chmielewskiej harpie były okropne (nie mówiąc o mitologii) mh nie wiem co o tym myśleć![]()
Dorota pisze:alus1 pisze:Chat pisze:Jak harpie zescie sie na mnie rzucily!Ale Dex ma fanki,no,no
![]()
no wiesz?! u Chmielewskiej harpie były okropne (nie mówiąc o mitologii) mh nie wiem co o tym myśleć![]()
Zachowac godnosc
Chat pisze:Dorota pisze:
Zachowac godnosc
No tak, forumowej weteranki juz nic nie ruszy...
kalair pisze:Dorota pisze:alus1 pisze:Chat pisze:Jak harpie zescie sie na mnie rzucily!Ale Dex ma fanki,no,no
![]()
Zachowac godnosc
..i kulturę osobistom..![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:alus1 pisze:Chat pisze:Jak harpie zescie sie na mnie rzucily!Ale Dex ma fanki,no,no
![]()
Zachowac godnosc
Iiii... tam
Chat pisze:
Nie sa co prawda tak spektakularne jak u Amyszki, ale moje koty dopiero sie od Karmelka i Filipka ucza...
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:alus1 pisze:Chat pisze:Jak harpie zescie sie na mnie rzucily!Ale Dex ma fanki,no,no
![]()
Zachowac godnosc
Iiii... tam
NIE?!Ale fajowo! Precz z kulturom!
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 398 gości