K-ów,część kotów z Kłaja nadal czeka na pomoc na mrozie:-(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 27, 2008 12:00

markopolo00 pisze:Mam dziwnego przyszłego opiekuna
treść jej emailu
Witam,

Kupiłam na Allegro Pańską kotkę Neskę. Czy możemy umówić się jutro na
rozmowę i odbiór np przed sklepem zoologicznym w M1. Jestem dyspozycyjna od
godziny 17.

odpisałem jej zobaczymy co odpowie
Witam
Ja nie jestem właścicielem kotki jak pisałem
jest ona pod opieką fundacji ja jestem jedynie opiekunem
żeby uzyskać prawo do adopcji trzeba najpierw spotkać sie z przedstawicielem AFN który przychodzi do mieszkania gdzie ma kotek przebywać i sprawdza warunki oraz przeprowadza rozmowę z przyszłym właścicielem
następnie przewodnicząca fundacji podejmuje decyzje
Będzie Pani musiała podpisać umowę adopcyjna która określa
co do Pani obowiązków będzie należało .Wiem że to wygląda strasznie ale zależy fundacji na tym żeby kotki trafiły
w dobre ręce a ich starość była godna . Tak jak napisałem w ofercie zastrzegam prawo do odmowy adopcji .Nie ma możliwości
abym Pani przekazał kotkę pod sklepem bez porozumienia
z zarządem fundacji .Proszę o kontakt telefoniczny celem dalszego załatwiania formalności.
Pozdrawiam Marek
ciekawa kobieta

Kupiłam kotkę? Za złotówkę, brzmi nieźle ;/

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Czw lis 27, 2008 12:54

melduje sie w watku :!: :!:
troche chyba przespalam poczatek :oops:

u mnie Malinka zrobila sie miziasta az nie do wytrzymania.
caly czas biega i prosi o glaski i takie inne, tylko biedna nadal chora, do piatku na antybiotyku, sie wtedy zdecyduje co dalej.

Tommy ma jutro jechac do nowego domku a tu wczoraj wieczorem KICH :evil:

Boje sie, zeby sie nie rozchorowal biedak.
U nas spokojniej troche, mniej smierdzi, nie ma dodatkowych kup po katach...

Tweety, mam nadzieje, ze sobie jakos z Tonka radzisz :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw lis 27, 2008 13:11

Kosma, Tonka jest neiziemska, pieszczoch jakich mało. Wczoraj zrobiłam próbę wypuszczenia z łazienki ale to jeszcze nie jest ten moment, nadal chodzenie na brzuchu. Robię odwrotnie, wpuszczam jej Rufina do łazienki i tam się bawią. Przypadł jej do gustu, bo np z Pumką syczą na siebie

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lis 27, 2008 13:13

Tosia znowu chora, ma zaalenie ucha, pryska ropą i gardziołko też nie tak, oczka łzawią, wieczore skoczę do weta po leki, jakieś sugetstie?? Ardilla zasuegrowała dicortines y synergal :)
Obrazek
Obrazek

catalina

Od: Sob kwi 16, 2005 10:31

Post » Czw lis 27, 2008 13:22

catalina pisze:Tosia znowu chora, ma zaalenie ucha, pryska ropą i gardziołko też nie tak, oczka łzawią, wieczore skoczę do weta po leki, jakieś sugetstie?? Ardilla zasuegrowała dicortines y synergal :)

czy te ogony łaskawie skończą z tym chorowaniem? :(

Tweety

Post » Czw lis 27, 2008 13:28

Dla mnie atecortin. Do ucha rewelacyjny. Ale niech się wypowie vet.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw lis 27, 2008 13:29

lutra pisze:Witamy rano,
jak tylko przyszłam Tiger, zwany przeze mnie Kostkiem, poszedł jeść Conva, panienka Temida vel Tymida (od fr. timide) siedziała grzecznie w pudełeczku i sobie pokasływała, ale wczoraj jadła i suche i mokre więc jestem dobrej myśli. W kuwecie pusto i nigdzie żadnych śladów trawienia.
Oba kociaki to straszne miziaki. Na zmianę do mnie przychodzą.
Dziś w ramach rozrywki planujemy wizytę u dr Diany.
Serdecznie 3 z biura.

Grzeczne, kochane, kulturalne koty :) A Tymida wcale nie taka timide :P. 3mamy kciuki w naszych 8 łapkach za powrót do zdrowia i społeczeństwa :)))

kastapra

Post » Czw lis 27, 2008 13:45

cioteczki, więc do robienia ogłoszeń dołącza jeszcze agalka: agula152@interia.pl
dane do ogłoszeń prosimy wysyłać do kastapry, agalki i do mnie na nasze adresy mailowe.
bedzie dobrze.:)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Czw lis 27, 2008 15:12

Dom dla Zyzia sprawdzony przez Patsi (Patusiu, bardzo dziękuję raz jeszcze :1luvu: ), chłopak może się pakować, koniecznie niech weźmie kalesonki, bo zima w koło :wink:

Tweety

Post » Czw lis 27, 2008 17:19

noemik pisze:cioteczki, więc do robienia ogłoszeń dołącza jeszcze agalka: agula152@interia.pl
dane do ogłoszeń prosimy wysyłać do kastapry, agalki i do mnie na nasze adresy mailowe.
bedzie dobrze.:)

Czekam w takim razie na wiadomości i zdjęcia ew. linki do innych ogłoszeń i biorę się do roboty ;)

Tweety oby tak dalej :ok:
Obrazek

agalka

Od: Pt wrz 21, 2007 12:21

Post » Czw lis 27, 2008 20:04

mieliśmy dzisiaj wizytę (kastapra, dziękuję za przesłanie maila) i wygląda na to, że Kleo pojedzie jutro do nowego domu, zostanie Ruczanianką.
:)
Co prawda Asia przyjechała poznać Gizmolka, ale Kleo bardziej wpadła jej w oko. Kleośka umie czarować, heh.

tylko proszę o pomoc z transportem... czy ktoś może nas zawieźć Czyżyny - Ruczaj jutro wieczorem? Kleo też prosi. Tylko w jedną stronę transport, bo zimno i kocinki żal. z powrotem już sobie poradzę.
Obrazek

noemik

Post » Czw lis 27, 2008 20:09

noemik pisze:mieliśmy dzisiaj wizytę (kastapra, dziękuję za przesłanie maila) i wygląda na to, że Kleo pojedzie jutro do nowego domu, zostanie Ruczanianką.
Co prawda Asia przyjechała poznać Gizmolka, ale Kleo bardziej wpadła jej w oko. Kleośka umie czarować, heh.

tylko proszę o pomoc z transportem... czy ktoś może nas zawieźć Czyżyny - Ruczaj jutro wieczorem? Kleo też prosi. Tylko w jedną stronę transport, bo zimno i kocinki żal. z powrotem już sobie poradzę.

Zawiozę Was :) Jutro tak?

kastapra

Post » Czw lis 27, 2008 20:24

kastapra pisze:
noemik pisze:mieliśmy dzisiaj wizytę (kastapra, dziękuję za przesłanie maila) i wygląda na to, że Kleo pojedzie jutro do nowego domu, zostanie Ruczanianką.

kochana, bardzo ci dziekuję, może kiedyś dorobię się samochodu...
jutro wyjazd tak od 17tej może być (ja już będę w domu, Asia też już będzie czekać).
Oczywiście później też może być. Dopasujemy się do Ciebie. :dance2:
Obrazek

noemik

Post » Czw lis 27, 2008 20:31

noemik pisze:
kastapra pisze:

jutro wyjazd tak od 17tej może być (ja już będę w domu, Asia też już będzie czekać).

Kasiu ja realnie mogę być około 18, gdzie to jest?

kastapra

Post » Czw lis 27, 2008 20:46

kastapra pisze:
noemik pisze:
kastapra pisze:

Kasiu ja realnie mogę być około 18, gdzie to jest?

super, to jesteśmy umówione.:)
Obrazek

noemik

[poprzednia][następna]