Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tweety pisze:Tunisia, byłaś w schronie może?
Tunisia pisze:Tweety pisze:Tunisia, byłaś w schronie może?
tak, własnie wróciłam
byłam u babci Tekli, jest przeraźliwe smutna, mało je, leżała sobie na kocyku przytulona do dwóch burasów tzn że nie boi się (już?) innych kotów
miał nieznacznie podwyższony poziom aminotransferaz wątrob. ale pozostałe wyniki sa ok - jak na taką staruszkę, grzyb nad oczami smarowany lamisilatem
zrobiłam jej (i innym) zdjęcia ale oczywiście zostawiłam aparat u Dalii w izolatce, mam nadzieję ze mi bardzo nie zdrapie obiektywu przez noc, więc zdjęcia Tekli wstawię jutro
Skunksik pers był dziś kastrowany że tak powiem przy okazji bo mimo kataru musiał być uśpiony do wyrawania zęba, który powodował duży stan zapalny, ale jak wychodziłam to już był wybudzony i wyglądał na bardzo zdziwionego
catalina pisze::( Catalina przezyje ale Tosia słabiutka, wieczoem zaopatrze sie w leki
AgnieszkaZet pisze:Starsza koteczka pilnie potrzebuje domku!!!
Never pisze:ja ponowie zapytanie - co z Lukrecją? ma domek? i bura koteczka - Daisy? ta podobna do Bolki.... Myśle o nich i naprawdę molestuję każdego kogo spotkam o kota.... Bardzo bym sie ucieszyła, gdyby okazało się, że któras z nich ma domek... ja wiem, że będą następne, wiem. Ale o nich pamiętam, a od pewnego czasu cicho na ich temat...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości