a ze drze się jeden na drugiego to nie tylko zdarza się wśród hodowców ...

a jesli jeden kotek narobił na drugiego w przenosce w trakcie podróży na wystawe to GUCCI też może nie dać rady

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
MRUCZKI pisze:Bardzo proszę zakończyć dywagacje na temat właścicieli hodowli Le-Gry*Pl ,rozmowa wyjaśniająca zostala wczoraj przeprowadzona ,po dodatkowej konsultacji z szefową sekretariatu Panią I. Nalewj ,która niepotwierdziła tych nieprzyjemnych zarzutów w stosunko do Pani Leandry .Mam nadzieję że następnym razem będzie unosił się zapach tylko słodkich landrynek, Aneta dzięki
Le-Gry*PL pisze:Zastanówciw się nad swoimi oskarżeniami.Tym bardzziej,zze wiemy kim jesteścia.
Zastrzenia mam za to ogromne do sedziny Kneifel - ta pani minela sie chyba z powolaniem . Skubanie kotow , robienie odpychajacych min przy ocenianiu , nierzetelna i pobiezna ocena przy porownaniu , doradzanie sie innych sedziow - to chyba wystarczajacy powod , aby nie zapraszac jej na polskie wystawy.
Do tego babsko jest msciwe .
Przeciez to my wszyscy placimy za jej przyjazd i to Ona jest dla nas i naszych kotow a nie my dla niej .
Nie wiem jak inni wystawcy , ale ja mam bardzo negatywne odczucia co do jej osoby.
Wiem jedno , nie pojade na zadna wystawe , na ktorej bedzie p. Kneifel
suleviea pisze:Niestety również podzielam...
danunka pisze:suleviea pisze:Niestety również podzielam...
a ja nie
pani sędzia oceniała nasze koty na niemieckich wystawach, oceniała na zeszłorocznej poznańskiej ..... niczego złego w Jej zachowaniu w stosunku do kotów nie stwierdziłam
danunka pisze:suleviea pisze:Niestety również podzielam...
a ja nie
pani sędzia oceniała nasze koty na niemieckich wystawach, oceniała na zeszłorocznej poznańskiej ..... niczego złego w Jej zachowaniu w stosunku do kotów nie stwierdziłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 8 gości