Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sawanka1 pisze:Myślę , że prawdy o dolegliwościach kotki się do końca nie dowiemy , bo pani chce się pozbyć kłopotu nie tracąc przy tym kasy , a potem pewnie kupić nowego mniej kłopotliwego maluszka z pseudohodowlia z tabletkami to wiem, że np. jest zyrtec (nie jestem pwna pisowni) który łagodzi objawy alergi ale to dla ludzi ale pewnie i dla zwierząt coś takiego jest
sawanka1 pisze:Myślę , że prawdy o dolegliwościach kotki się do końca nie dowiemy , bo pani chce się pozbyć kłopotu nie tracąc przy tym kasy , a potem pewnie kupić nowego mniej kłopotliwego maluszka z pseudohodowlia z tabletkami to wiem, że np. jest zyrtec (nie jestem pwna pisowni) który łagodzi objawy alergi ale to dla ludzi ale pewnie i dla zwierząt coś takiego jest
Jek pisze: Moje wetki potrzebują danych o przeszłości kici, żeby ją leczyć, ale nie wiem skąd je uzyskać. Nikt mi nie chce ( albo nie może) pomóc. ".
aamms pisze:Jek pisze: Moje wetki potrzebują danych o przeszłości kici, żeby ją leczyć, ale nie wiem skąd je uzyskać. Nikt mi nie chce ( albo nie może) pomóc. ".
Z tym może być problem.. Może dziewczyny ze schroniska w Łodzi będą coś wiedziały.. ale nie spodziewałabym się wiele.. pewnie bedzie wiadomo tylko to co się z nią działo w schronisku..
Jek pisze:No cóż z mieszanymi uczuciami przeczytałam to, co napisałyście do tej pory. jak zwykle prawda leży pośrodku. Nie da się zmienić świata i każdy pomaga jak może w danej chwili i jak uważa za najlepsze w tym momencie. Ważne by coś robić a nie popadać w marazm i stagnację. Ze swojej strony jako świeży forumowicz i świeży adopcyjny Duży mogę tylko dorzucić kamyczek do ogródka - a co ze zwierzakami już zaadoptowanymi i ich opiekunami? Czy mogą liczyć na jakieś wsparcie? Ja bezskutecznie dopytuję się o jakąś radę i pomoc - bez odzewu. Moje wetki potrzebują danych o przeszłości kici, żeby ją leczyć, ale nie wiem skąd je uzyskać. Nikt mi nie chce ( albo nie może) pomóc. Zostałam sama z problemem. A szkoda, bo zwierzaczek się męczy. Może jestem niesprawiedliwa, ale wydaje mi się to trochę nie w porządku. Jakby ktoś coś wiedział, proszę o info na pw. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie "zakoconych".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 45 gości