Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:I wyjdzie, że prawdą jednak jest iż koty duszą we śnie
bechet pisze:pixie65 pisze:I wyjdzie, że prawdą jednak jest iż koty duszą we śnie
No, przeca dusząI powodują zaburzenia pracy żołądka i wątroby, bo zalegają nań, wymiennie lub w grupach. I doprowadzają do zwyrodnień kręgosłupa, bo biedny człowiek musi się mocno powyginać, żeby się we własnym łóżku zmieścić i nie spaść w nocy na pysk
oleska222 pisze:I jeszcze zatykają górne i dolne drogi oddechowe kłakami, co utrudnia prawidłowy pobór tlenu do organizmu, co na pewno ma wpływ na funkcjonawianie mózgu jak również innych narządów...![]()
pixie65 pisze:Mimisia pisze:Cudny fotomontaż:) jak się robi takie cuda? Oleska, zrobiłabyś mi takie obrazki z moimi dwiema kotkami, proszę
Zobacz, co Ciotka Oleska zrobiła Dzidzi TUTAJ - post 21:40
pixie65 pisze:oleska222 pisze:I jeszcze zatykają górne i dolne drogi oddechowe kłakami, co utrudnia prawidłowy pobór tlenu do organizmu, co na pewno ma wpływ na funkcjonawianie mózgu jak również innych narządów...![]()
Ciotkaaaaaaaaa... to do mnie to alibi....![]()
oleska222 pisze:pixie65 pisze:Ciotkaaaaaaaaa... to do mnie to alibi....![]()
Hehe, nie raczej do MNIEBo coś z pracą mojego mózgu ostatnio ciężkawo... więc szukam jakichś sensownych wyjaśnień
![]()
A że kocie kłaki mam i w nosie i w gardle po przebudzeniu, to może to przez nie...
Katia80 pisze:"Mój" Morus ma coś?
CoToMa pisze:Zapadliście w zimowy sen?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 86 gości