[Wystawa] - 22, 23/11/2008 w Poznaniu

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro lis 26, 2008 15:05

Le-Gry*PL pisze:Le-ry*pl czy za te pchły kotka uzyskała tytuł championa a nastepnego dnia pi8erwszewgi IC i BIF-a?czyli nie tylko lekarz wet ale równiewż sędzia,który jest bardziej uważny i surawy mylił sie .Zastanówciw się nad swoimi oskarżeniami.Tym bardzziej,zze wiemy kim jesteścia.

Miot TUA z waszej hodowli dostał (w sobotę) trzecią lokatę, a w niedzielę ABS :evil: Jak możecie to wytłumaczyć?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro lis 26, 2008 15:19

Miot przyjechał o godz.13.30 i nie miqł szns na inne miejszce. Nie ich wina ,z\że facet rzucił się pod pociag .One nie miaały szns obronić się inne były przed nimi.Sędzia nie zauważył,ze koty byly brudne.Jeżeli ktoś nie zauważa ,że kot jest kremowo -biały nie moja wina.Źycze lepszego wzroku,i więcej miłości do kotów i ich właścicieli.Pozdrawiam.

Le-Gry*PL

Od: Śro lis 26, 2008 13:28

Post » Śro lis 26, 2008 15:19

Cameo pisze:: Jak możecie to wytłumaczyć?

Cameo kim Ty jesteś ???
dlaczego hodowca ma się Tobie tłumaczyć na forum ???
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Śro lis 26, 2008 15:26

danunka pisze:

Cameo kim Ty jesteś ???

Nie jestem hodowcą, wystawiam kastrata i nie chciałabym dostać klatki obok kogoś takiego... kto psuje tę piękną rasę :(

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro lis 26, 2008 15:32

Cameo pisze:
danunka pisze:

Cameo kim Ty jesteś ???

Nie jestem hodowcą, wystawiam kastrata i nie chciałabym dostać klatki obok kogoś takiego... kto psuję tę piękną rasę :(

przykre ,to co piszesz :evil:
poczytaj :
"Opis
Hodowla powstała w roku 1991.Od roku 1993 jest specjalistyczną hodowlą kotów rasy Cornish Rex,aktualnie najstarszą.Osiągnięcia:-Dastin Blue silver Luna pierwszy w Polsce Europa Champion 1995 r gwiazda TOP Cat,Eufrat Tiger Red Silver LunaRUDYdrugi w polsce E.Ci E.P,najbardziej utytuowany kot w Polsce.GIC.Eliszka Le-Gry*Pl ,GIC>Doris Day Super Star Le-Gry*Pl,IC.Blue Boy Le-Gry*Pl.Aktualnie-Ch.Lea Le-Gry*Pl ruda,ICPaloma Le-Gry*PL(czarny szylkret z białym) CH,Ramona Le-Gry PL (czarny szylkret uzyskany championat wystawa Kraków 2006.Kocurki GIC Diego Black&White Le-Gry*Pl n-09,IC Łobuziak Le-Gry*PL n-09.Nasze koty można obejrzeć na stronie

www.picasaweb.google.pl/lgryglaszewska

danunka

Post » Śro lis 26, 2008 15:39

Obama jest czarny a ja choduję Crx skąd tyle nienawisci do mnie ? jeżeli jest es czynnym katolikiem to nabiera sensu jsko,ze miluj blżniego jak siebie samego!!!

Le-Gry*PL

Od: Śro lis 26, 2008 13:28

Post » Śro lis 26, 2008 15:42

ale kwiatki.. :? :? :? :?
Agata,
AbiDabi*PL
Obrazek

AbiDabi*PL

Od: Czw wrz 18, 2008 10:47

Post » Śro lis 26, 2008 15:50

Le-Gry*PL pisze:Obama jest czarny a ja choduję Crx skąd tyle nienawisci do mnie ? jeżeli jest es czynnym katolikiem to nabiera sensu jsko,ze miluj blżniego jak siebie samego!!!

Rozumeim, że miot tureckich angor z nr 266 ktoś inny zgłosił na Pani nazwisko? Pani nie hoduje TUA?

A.
Obrazek

agal

Od: Pon lut 03, 2003 17:48

Post » Śro lis 26, 2008 16:03

agal pisze:
Le-Gry*PL pisze:Obama jest czarny a ja choduję Crx skąd tyle nienawisci do mnie ? jeżeli jest es czynnym katolikiem to nabiera sensu jsko,ze miluj blżniego jak siebie samego!!!

Rozumeim, że miot tureckich angor z nr 266 ktoś inny zgłosił na Pani nazwisko? Pani nie hoduje TUA?

A.

wystarczy tylko "wyklikać w googlach" :D
http://www.le-gry.w8w.pl/

dajcie już sobie spokój szczególnie na forum
jeżeli jakis problem to prosze pisac bezpośrednio do klubu lub osoby zainteresowanej (hodowcy)

danunka

Post » Śro lis 26, 2008 16:16

danunka pisze:dajcie już sobie spokój szczególnie na forum
jeżeli jakis problem to prosze pisac bezpośrednio do klubu lub osoby zainteresowanej (hodowcy)

Danunka, ale dlaczego? Skoro sprawa została poruszona? Powiem CI, że ja wiele lat temu też siedziałam obok tych państwa i poszłam na skargę (było to w łodzi, w maju 2001), to mnie zlekceważono. A potem usłyszałam, że się czepiam. A tu okazuje się, że nic się nie zmieniło. Uważam, że takie traktowanie zwierząt, choćby to były najpiękniejsze fenotypowo okazy, powinno być piętnowane. Przecież modelka także nie wygra konkursu, jeśli jest "nie zrobiona", a jeśli by śmierdziała 8O Wyobrażasz to sobie?
A poza tym, państwo rzucają cień na innych wystawców :(

A.
Obrazek

agal

Od: Pon lut 03, 2003 17:48

Post » Śro lis 26, 2008 16:32

agal pisze:Uważam, że takie traktowanie zwierząt, choćby to były najpiękniejsze fenotypowo okazy, powinno być piętnowane. Przecież modelka także nie wygra konkursu, jeśli jest "nie zrobiona", a jeśli by śmierdziała 8O Wyobrażasz to sobie?
A poza tym, państwo rzucają cień na innych wystawców :(

A.

Agnieszko nie bardzo rozumiem - jakie traktowanie ? nie mają wody i jedzenia, siedzą w odchodach ?
koty z tej hodowli nie dostają dyskwalifikacji, przywożą certyfkaty,nom, i BIV-y ! ,więc chyba nie jest najgorzej ,
a co do "cienia" - to bardziej bym optowała za piętnowaniem tych "hodowców" co maja rozmnażalnie, co wystawiaja koty na Allegro. sprzedają co któryś miot bez rodowodów , maja hodowle klatkowe ... itp. cudeńka :-(

pozdrawiam :D

danunka

Post » Śro lis 26, 2008 21:20

danunka pisze:
agal pisze:

A.

wystarczy tylko "wyklikać w googlach" :D
http://www.le-gry.w8w.pl/

dajcie już sobie spokój szczególnie na forum

jakoś mało informacji na stronie... :roll: ani zdjęć koteczek TUA, ani info o miotach :roll:
danunka czy kot musi w odchodach tkwic żebu uznać, że jest zaniedbany?

scarlett

Od: Pon lis 20, 2006 14:41

Post » Śro lis 26, 2008 21:32

scarlett pisze:

jakoś mało informacji na stronie... :roll: ani zdjęć koteczek TUA, ani info o miotach :roll:

nie każdy ma stronę "wypasioną",
ludzie maja taką na jaką ich stać i jaką chcą :wink:
a informacji akurat na tej stronie sporo - i wyobraź sobie ,że wszystko zgodne z dokumentacją hodowlaną ,więc nie masz co scarlet przewracać oczkami :D

danunka

Post » Śro lis 26, 2008 21:55

danunka pisze:
scarlett pisze:

nie każdy ma stronę "wypasioną",
ludzie maja taką na jaką ich stać i jaką chcą :wink:
a informacji akurat na tej stronie sporo - i wyobraź sobie ,że wszystko zgodne z dokumentacją hodowlaną ,więc nie masz co scarlet przewracać oczkami :D

jak napisałam informacji MAŁO. nie wnikam w to czy ktoś chce mieć stronę zieloną czy czerwoną, 10 podstron czy tylko 3. Ale info o miotach tych poprzednichjako potencjany nabywca chciałabym zobaczyć .
poza tym skoro wielu hodowców tu na forum sygnalizuje, że ci państwo mieli brudne koty i nie pachnieli najlepiej to myślę, że coś jest na rzeczy. W myśl powiedzenie : "Jeśli jedna osoba powie ci że się mylisz, możesz ją wysmiać, jeśli powie ci to więcej osób, zastanów się."
w końcu przecież chodzi nam o dobro kotów...

scarlett

Od: Pon lis 20, 2006 14:41

Post » Śro lis 26, 2008 22:01

Nie mam hodowli, nie znam tych Państwa, nie znam hodowli, nie mam interesu w tym by kogokolwiek niesłusznie oczerniać.
Piszę to co wraz z koleżanką widziałyśmy - nieprzyjemny zapach czuć było z daleka, wpadli upoceni, Pani wrzeszczała wniebogłosy na Pana, ludzie stali i przyglądali się...Jaka to wizytówka dla świata hodowców??
salma75

[poprzednia][następna]