Moderator: Estraven
Yzalbe pisze:To jeszcze nic w porównaniu z wyczynami mojego TŻa... Ostatnio prawie mnie wysadziło, bo gaz się ulatniał (źle wyłączył), szczęście, że uchylił okno (nigdy tego nie robił podczas gotowania, mimo, że się zawsze wydzieram) i że wróciłam 4 godziny wcześniej z pracy.
Kilka dni później prawie zalał mieszkanie: wstał o 4:30 do pracy, odkręcił prysznic i czekał nie wchodząc do wanny aż zacznie ciepła woda lecieć, a że mu zimno było, to usiadł na łóżku i owinął się kocem.. Obudził się po 2 godzinach...
Teraz czekam na pożar

behemotka pisze:Yzalbe pisze:To jeszcze nic w porównaniu z wyczynami mojego TŻa... Ostatnio prawie mnie wysadziło, bo gaz się ulatniał (źle wyłączył), szczęście, że uchylił okno (nigdy tego nie robił podczas gotowania, mimo, że się zawsze wydzieram) i że wróciłam 4 godziny wcześniej z pracy.
Kilka dni później prawie zalał mieszkanie: wstał o 4:30 do pracy, odkręcił prysznic i czekał nie wchodząc do wanny aż zacznie ciepła woda lecieć, a że mu zimno było, to usiadł na łóżku i owinął się kocem.. Obudził się po 2 godzinach...
Teraz czekam na pożar
Przepraszam, naprawdę...![]()
ja też..jopop pisze:Dobra. Najwyższy czas ogłaszać Frajerkę i Szczupaka. Proszę o powrzucanie poniższych tekstów (modyfikacje dozwolone) i fotek z pierwszej strony wątku na portale reklamowe![]()
Uschi pisze:Jopop, se adopcje miauowe wreszcie zrób, no.
Uschi pisze:allegro gotowe
ja mam wielką prośbę - Kaprys, Kathrin, Iskra - jakby się u Was coś wyadoptowało, dajcie znać na PW, zmienię aukcje, niestety nie zawsze mam czas śledzić Wasze wątki
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, sebans i 73 gości